“Бо де двоє чи троє в Ім’я Моє зібрані, там Я серед них.” Матвія 18:20
Четвертого травня усією церковною родиною ми по-особливому раділи та прославляли Бога у єдності, адже саме в цей день Ірпінська Біблійна Церква святкувала своє сімнадцятиріччя.
У нас було два святкових богослужіння о 9.30 та о 12.00, на яких уся церква могла чути натхненне Слово Боже та насолоджуватись прекрасними піснями і музикою прославлення Господа (гурт під керівництвом Віктора Танасова) та саксофоніста Андрія Чмута. Старший пастор Микола Романюк розповів з нашої історії про емблему церкви – адже це не простий малюнок, а зображення, наповнене змістом, яке ілюструє головну думку ІІ Петра 3,18 – зростання через пізнання Ісуса. “Лого Ірпінської Біблійної Церкви – людина, яка вґрунтована і вкорінена у Слові Божому, росте щоб безперервно приносити плоди та поклонятися на славу Бога”.
ibc_richnicya_ranok_grupa_proslavlennya
ibc_richnicya_ranok_dity
А тоді брат Василь Острий повів нас у дослідження 19 розділу книги Вихід. Пройшовши близько трьох місяців по пустелі, євреї зупинились біля Синаю — гори, де Бог перед виходом відкрився Мойсею як Той, Хто Є, а тепер, під час виходу, збирається відкритись як Суверенний, Святий та Величний, готуючи тим самим народ до особливого заповіту з Собою. Василь розповів приголомшливу історію з життя і можна було зробити висновки, що проживаючи такі моменти з Богом можна краще зрозуміти Його і намагатися осягнути розумом  Велич та Суверенність нашого Господа. “Бог – незалежний, Він не потребує нас, проте ми потребуємо Його і Він через свою любов дає нам унікальну можливість приходити до Нього”.
ibc_richnicya_ranok_Ostriy
Церква, зібрання Божих людей – це дійсно чудо Боже, думаю, що в цей день раділо не лише моє серце. Цієї неділі троє молодих людей засвідкували те, що покаялися перед Господом та хочуть посвятити Ісусові своє життя – Богові та нам на радість.
“Сімнадцять років – це небагато і немало, проте День народження церкви – це завжди особливий час, унікальна можливість згадати хто ми є, спостерегти, як Бог діє в нас і через нас та повторити собі для чого ми існуємо” – зробив підсумок пастор Микола Романюк.
Матяш Дарина
Окрім святкових ранкових богослужіть у ввечері ми планували пікнік який через непогоду переріс у вечерю любові. Молодіжна зала і навіть коридор були заповнені як братами і сестрами, так і гостями. Дивовижно, як Бог чудово об’єднує людей у єдину церкву: різні статі, різна вікова категорія та вподобання. Я помітила, що за багатьма столами сиділо одразу три (!) покоління!
ibc_richnicya_vechir
ibc_richnicya_vechir_muzhik
Ми чули свідоцтва людей, які були від самого початку в ІБЦ та які приєднувались згодом. Ми чули, як Господь благословляв одну людину, і як раділа уся церква. Ми разом співали, молились і… вечеряли. Особисто я зрозуміла наскільки наш Бог – це Бог Творець. Дивлячись на нашу церкву, я бачу як Бог нас любить. Кількість цеглин нашої церковної споруди ніколи не зрівняється з сумою любові і турботи, яку Бог кожного дня закладає у нашу Церкву.
ibc_richnicya_vechir_roma
ibc_richnicya_vechir_perevishko
У кінці я спостерігала, як люди радісно спілкувались один з одним. Мені було радісно на душі від простоти наших пасторів, бачучи, як вони просто підходять до маленьких діточок (а у нас їх повний букет) і веселяться разом із ними. Бог благословив нас служителями. Бог благословив нас кожною людиною, яка доповнює нашу церкву. Подяка Богові за такий величезний подарунок.
І хоча Ірпінська Біблійна Церква ще не досягла повноліття, я бачу, що Бог через неї робить
набагато більше, аніж це під силу людині. Через єдність Бог говорить сильніше і діє потужніше. Бажаю кожному члену нашої церкви це розуміти!
З днем народження, Родино!)
Оля Потєряєва

НА ПОДІБНУ ТЕМУ

biblechurch

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація