Зібравшись на вечірню молитву християни з села Потіївки, що на Житомирщині, благали Бога про можливість провести дитячий табір. Проте ледве вони уявляли, що Бог вже попіклувався про них.
Обставини були такими: команда, яка щорічно проводила табори – не приїде; фінансова спроможність забезпечити табір – відсутня; людський ресурс для служіння  діткам – незначний. Єдине, що вони мали – це віру.
Фінал цієї історії був нічим іншим, як надзвичайним проявом Божої любові. Щойно молитва завершилась, як у пастора церкви задзвонив телефон. Номер невідомий. Коли він підняв слухавку виявилось, що це молодь Ірпінської Біблійної Церкви шукає нагоди послужити та провести табір: табір саме у цьому селі, саме у цій церкві.
Так почалась місіонерська подорож для команди із 7 людей. Подолавши відстань у півтори години електричкою ми зустрілись із пастором. Цьому чоловіку лишається дивуватись: маючи дружину та 6 дітей, він майже щодня своїм бусом їздив околишніми селами, щоб зібрати якомога більшу кількість діток на табір, аби лиш вони почули про Ісуса. Він влаштував нам місце для проживання, забезпечив обідами та доклав максимально зусиль для нашого комфорту. До речі, люди там надзвичайно гостинні, адже на прохання пастора годувати нас, щодня нам приносили відра(буквально) супів+друге+салат+компот. Але потім настала наша черга служити.
IMG_1735
Щоранку наша команда проводила дитячу програму на зразок ірпінського «Тижня Спорту», хіба що з невеликими корективами. Кожен день ми починали з квадрату «Авани», а простіше – естафет, де діти могли вболівати один за одного та вчились створювати справжню команду. Далі їх очікували 4 станції, які кожного дня дещо видозмінювалися задля більшої цікавості, а на фінал діти мали нагоду пограти в загальнотабірні ігри. Оскільки метою такого служіння нашої церкви є поширення Доброї звістки для діток, кожного дня ми розповідали їм про Ісуса, про Його чуда та вивчали з ними тематичні віршики. Щоденно участь у таборі брали більше як півсотні діток.

 

Missionerska_podorozh_Potiivka_samorobki

Missionerska_podorozh_Potiivka_zal

Завдяки лише Божій милості у нас вистачало на усе людей, адже коли хоча б одна людина з команди випала – усе це було б майже нереальним.
Missionerska_podorozh_Potiivka_biblurok
Вечірня програма була досить важкою, адже молодь з цього села або поїхала, або дуже ретельно ховалася. Намагаючися зав’язати дружні стосунки із футболістами, хлопці з нашої команди проводили чемпіонати та нагороджували переможців. Проте оскільки плодів від цього не було (ніхто з футболістів не хотів лишатися на спілкування у церкві), ми перенесли фокус уваги з них на кількох дівчат, що стабільно відвідували наші заходи.
Missionerska_podorozh_Potiivka_veselo
Missionerska_podorozh_Potiivka_Nazar
Особливим був передостанній вечір для молоді, коли до нас завітав військовий капелан та розповідав своє свідоцтво. У той вечір прийшло на диво багато молоді, а тому знову ж – Боже чудо, що Слово було посіяне у багатьох серцях. Того вечора біля вогнища усі слухали затамувавши подих, а тому коли ви читаєте цю статтю – зупиніться, і помоліться за людей того краю, щоб посаджене зерно проростало та плодоносило.
Missionerska_podorozh_Potiivka_bagato
Приблизно так у кількох абзацах можна описати нашу місіонерську поїздку. А почалося усе з тихої молитви, на яку так голосно відповів Бог.
Ксенія Малік

НА ПОДІБНУ ТЕМУ

biblechurch

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Матеріал дотичний до розділу:

Малі групи для жінок

Жіноче служіння ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація