Чи знаєте ви, що саме сховане за цією абревіатурою?

Християнський футбольний клуб ІБЦ вже протягом декількох років виховує маленьких спортсменів. Тренери – християни навчають дітей не тільки вправно керувати м’ячем, працювати в команді на спільний результат та забити довгоочікуваний гол, а й втілюють у життя гравців християнські принципи, адже серед вихованців є чимало нецерковних дітей.

Цього року 5 команд нашого футбольного клубу приймали участь у Чемпіонаті Києва з футзалу.
Турнір почався ще в листопаді і, майже кожні вихідні, наші спортсмени їздили на змагання. Були і поразки, і перемоги, і переживання, але найголовніше – наші команди отримали безцінний досвід.


На початку турніру було важко, адже у зв’язку з карантинними обмеженнями на трибуни не пускали глядачів, а їх підтримка завжди відіграє важливу роль у настрої команди. Але згодом, ситуація покращилась, в зал почали пускати батьків, які для кожної команди стали неабиякою підтримкою та підбадьоренням.


Кожен турнір – це не тільки покращення своїх футбольних навичок і бажання здобути перемогу. Це час, коли гравці зближуються між собою, коли з тренером проводиш більше часу і розумієш, чому його так важливо слухати. Це добрий час для особистого зросту кожного гравця.

Усі команди отримали грамоти за участь, а хтось додому приїхав з медалями та кубками. Крім командних перемог були визначені найкращі гравці турніру, які теж отримали свої відзнаки.

Бажаємо нашим маленьким футболістам успіхів і в майбутньому, а тренерам наснаги та мудрості від Господа.

НА ПОДІБНУ ТЕМУ

Olga Balakhon

Залишити відповідь

Сологуб Сергій
Сологуб Сергій

Пастор ІБЦ, відповідальний за малі групи та служіння поколінь

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація