Уже традиційно в кінці жовтня жінки Ірпінської Біблійної Церкви зібралися для спільної молитви. В цей день ми долучилися до ініціативи Всесвітнього об’єднання жінок-баптисток в єдності благати Господа про складну ситуацію у світі в цілому, а також про особисті потреби одна одної.

Тема цьогорічної зустрічі: «Смілива жінка». Надія Данилівна Комендант, маючи великий досвід служіння жінкам, поділилася своїми роздумами зі Слова Божого – що означає бути сміливою. За приклад були згадані відважні вчинки таких жінок віри як: Авігея (1Сам. 25), мама Мойсея (Вихід 2:3, Євр.11:23), зцілена від кровотечі жінка (Марка 5), Естер та інші. Також Надія Данилівна розповіла кілька випадків із життя своєї мами, котра в період переслідувань від комуністичної влади мала сміливість навчати та рятувати інших людей. А де взяти мудрості і сміливості, коли поруч невіруючий чоловік, або діти, що зійшли з правильного шляху? Подібні питання були відкриті для сестричок, які шукали цих відповідей…

Далі в молитовному блоці, об’єднавшись у групи по троє, усі присутні долучилися до молитви за потреби жінок з різних куточків світу, а також ділилися особистими проблемами та хвилюваннями. Адже надзвичайно важливо мати спільність з іншими християнками у будь-яких обставинах, тому що Бог прославляється через нашу єдність і взаємну любов.

Сестри прославляли Господа в піснях, оспівуючи Божу велич, Його неймовірний дизайн Всесвіту та безмежне милосердя до людей. Також ми почули натхненне свідоцтво Наталі Шарандо, яка змогла вистояти серед бурхливих випробувань у своєму житті і залишитися вірною Господу, незважаючи ні на що.

Ознайомившись з проектами, що розкривають нам найгостріші потреби жінок у найбідніших куточках світу, сестри зібрали пожертвування, які допоможуть у майбутній реалізації даних проектів. Ми всі не можемо стати місіонерками, але пожертвувавши кошти, стаємо дотичними до здійснення мрій інших жінок, котрі благають нас про допомогу.

Слава Богу за можливість сестрам зустрічатися і молитися у такий складний час!!!

Оксана Матвіїва

НА ПОДІБНУ ТЕМУ

Olga Balakhon

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Матеріал дотичний до розділу:

Малі групи для жінок

Жіноче служіння ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація