Для Ірпінської Біблійної Церкви 16 травня стало особливим натхненним днем. Уся церковна спільнота просто неба відзначила своє 24-річчя у поклонінні Богові та щирому спілкуванні.

Важлива подія під час святкування — церква рукопоклала на служіння чотирьох дияконів і двох благовісників.

Старший пастор Микола Романюк нагадав присутнім про перше богослужіння помісної церкви, яке відбулося другої неділі травня 1997 року. Служитель наголосив на завданні церкви: допомагати ірпінчанам і тим, хто потрапляє у сферу спілкування знаходити шлях до Бога і зростати у пізнанні Його. А також актуалізував спільні ключові цінності церкви.
Основною думкою звучало: «Любити Бога – це перебувати у Слові і демонструвати характер Христа, який видно з любові до церкви й ближнього».

Вадим Дашкевич, пастор церкви «Джерело життя» (м. Сакраменто, США), під час святкового зібрання проповідував на тему «Церква – надія світу». Порівнявши церкву з річкою, пастор зазначив: «Церква повинна рухатися, змінюватися і оживляти все навколо. Це стосується кожного християнина, який представляє помісну церкву», – зазначив служитель.

Василь Острий, пастор помісної церкви, на основі новозавітних практик пояснив, за якими критеріями у церкві відбувається обрання дияконів – (Дії 6:3) «…надійні мужі, сповнені Святого Духа і мудрості».

Пастори молилися з покладанням рук над дияконами: Роман Когут, Олексій Міщенко, Олександр Лук’янченко та Андрій Рижов.

На служіння благовісників були рукопокладені Марк Криничко та Олександр Нікіфоров. Вони звершують служіння з організації нової церкви у смт. Борова, що на Київщині. Слово настанови та привітання для них приготував Роман Вечерківський, заступник голови Союзу церков ЄХБ з питань місії.

По завершенню богослужіння на усіх чекав спільний пікнік з обідом і спілкування, чому сприяли гарні погодні умови. Слава Богові за Церкву, яку Він заснував і довірив їй особливу місію на землі.

Автор – Ольга Соловйова

Olga Balakhon

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація