6 травня ми відсвяткували 21 річницю існування нашої рідної церкви, проводячи одне спільне служіння на вулиці. Нас в цей день булу дуже багато, близько 600 людей, і це велике благословіння! Все починалося колись з маленької групки людей, яка щоразу примножувалася, а тепер ось пішов 21 рік цій справі і нас вже більше пів тисячі членів церкви. Вдячні Богу, бо саме Він робить свою працю через нас, даруючи нам різними способами усе необхідне.

Ми справді маємо багато, і то є наша відповідальність, щоб це мудро використовувати для Його слави. Відповідальність церкви як в цілому, так і кожного члена зокрема.  Для  підбадьорення старший пастор Микола Романюк в своєму привітальному слові нагадав про наше бачення на найближчі 10 років, бо це те, до чого ми прагнемо, це те на що орієнтуємся, коли робимо свою справу як церква.

DSC 1757

Пастор Святослав Грунтковський проповідував про вірного та доброго раба, якого винагороджує Бог. Ми з вами маємо волю вибирати – бути вірним та добрим рабом Божим, чи лінивим та лукавим рабом особистого егоїзму. Тож, як справжні діти Божі, ми не маємо віддаватися лінивству та суцільним догоджанням собі, а брати відповідальність і чесно та з любов’ю служити Богу, служачи потребам людей! 

DSC 1751

Після такої частини спільного богослужіння, мали смачний та ситний обід і спілкування на природі. Хтось міг пограти у волейбол чи футбол, частина просто поспілкуватися, сівши на пледи у затишному тіньку. Хтось проходжувався територією, наглядаючи за своїми прудкими дітками та проводячи час у бесідах з друзями і знайомими. 

DSC 1808 DSC 1943 DSC 1873

 Ось так ми прожили цей хороший день і йдемо вперед, долаючи виклики земного життя з Господом.

biblechurch

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація