“Бо ви всі, що в Христа охристилися, у Христа зодягнулися!”
Гал. 3:27.
Хтось може подумати, що хрещення – звичайний релігійний обряд. Але ми впевнені, що це не зовсім так. Це щось надзвичайне – видимий знак чуда, що людина справді змінилася, її серце пережило народження згори, відгукнулося на Божу любов і хоче жити згідно Його Слова.

У суботу 30 червня відбулося свято – спільне хрещення церков Києва та Київської області. Близько 150 людей з 21 церков засвідчили про те, що вони вірять від щирого серця в те, що Ісус Христос є їх Спасителем. З нашої Ірпінської Біблійної Церкви хрестилося 17 людей. Ми стали свідками їх завіту з Богом та раділи за них, адже тепер вони стали ще ближчими, бо офіційно приєдналися до церковної родини.

photo VSI

photo htos

Хрещення — це усвідомлене рішення. Можливо, для когось воно далося легко, а для інших прийшлося пережити чергу сумнівів. Але все ж вони опинилися на цьому правильному місці, в правильний час, з правильними наміром.
Навколо ми спостерігали лише радісних людей. Чиясь мама з вдячним поглядом та лагідною усмішкою дивився то в небо, то на свого сина, дякуючи Богу, за щастя побачити день, коли він вступає в завіт з Господом. Чиїсь друзі стояли близько берега Дніпра та фотографували на пам’ять вирішальний момент в житті свого побратима, а потім з обіймами вітали його, радісного та впевненого. І взагалі, приємно було стати свідком, адже в такі моменти виявляються найщиріші емоції.

photo pislya
Теплі слова привітання та біблійні настанови охрещеним дарували голова об’єднання ЄХБ Києва та Київської області – Михайло Андрашко, Голова ВСЦ ЄХБ Валерій Антонюк, заступник голови об’єднання ЄХБ Ігор Бандура, колишній голова ВСЦ ЄХБ В’ячеслав Нестерук, Голова Біблійного товариства Григорій Комендант, та ін.

photo antonuk

photo Bandura

Під час усього дійства відчувалася атмосфера торжества. Особливою її робили своїм співом та музикою Об’єднаний молодіжний хор та симфонічний оркестр . Слова пісень звучали в унісон з думками людей:
” …Дивний Творець, Ти явив до нас ласку спасаючу,
Щастя своє ми відчули в Ісусі Христі…”
Тож всім охрещеним на кінець була подарована Біблія, як найпотужніший інструмент для духовного росту. Щоб своє щастя вони завжди відшуковували в словах Бога і укріплялися надією аж до Його приходу.

biblechurch

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація