8 лютого в приміщенні Ірпінської біблійної церкви відбулася зустріч пасторів та служителів першого регіону Київської області. Перший регіон Київської області об’єднує шість районів її північної частини: Києво-святошинський, Вишгородський, Бородянський, Макарівський, Іванківський та Поліський. У регіоні 37 церков які входять в Об’єднання Церков ЄХБ Київа і області. Загальна кількість віруючих – більше двох тисяч.
На зустрічі пастори послухали звіт Костянтина Галайка про його працю як помічника голови об’єднання. Всі брати щиро підтримали служіння пастора та переобрали його тепер уже заступником голови об’єднання по першому регіоні.
konferenciya_pastoriv2
Окрім того пастори висловлювали пропозиції щодо розвитку спільної праці у регіоні. Вирішили щоквартально зустрічатися для молитви, вивчення Слова та планування і розвитку служіння. Найближча зустріч запланована на 22.03.14.
konferenciya_pastoriv3
Євгеній Бутенко представив результати спільного благовісницького служіння в Іванківському районі та потреби для подальшої праці.
В конференції взяв участь голова об’єднання церков Києва та області пастор Михайло Андрашко, заступник голови пастор Ярослав Мачинський, гурт прославлення Ірпінської біблійної церкви (Олексій Матвійчук).
biblechurch

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація