15 років з Вами 🙂 Саме стільки раз в Ірпіні проводився масштабний спортивний захід для діток та молоді. Змагання, естафети, вечірня програма з цікавими гостями – важко передати декількома словами насищені будні разом з Sport Week.

 

15 років рому небайдужа американська команда з  Carmel Church приїхала в наше містечко, щоб поділитися досвідом спортивних тижнів. За цей час виросло не одне покоління служителів, які займалися обновленням програми кожного дня, урізноманітненням видів спорту та завдань для учасників. За цей час спільними зусиллями конкретних ентузіастів та всієї церкви ми маємо чудову стрітбольну площадку, футбольне поле, де проводяться чемпіонати регіонального значення. Що найважливіше, за це час завдяки Sport Week у Ірпіні і ірпінському регіоні діти і молодь більше дізналися про місце, де славлять і поклоняються Богу, куди можна прийти в гості, і тут тебе приймуть з відкритими обіймами. І це не лише на один тиждень в червні, а в будь-який інший час.

Зараз в передтижні підготовки до цього заходу перед нами велика відповідальність, незалежно від віку, статі і статусу. Це допомога в проведенні дитячої і дорослої програми, яку оголошують на недільних служіннях (дістати реманент, прибрати територію), це запрошення Ваших друзів і знайомих, які захоплюються спортом, або їхніх малих дітей (нагадую, що Тиждень спорту починаєтьсявід 3 рочків), а також – молитва. Молитва за волонтерів на Божій ниві, які проповідують біблійними історіями / свідоцтвами / своїм життям, за організацію і вдалу погоду, а також за серця учасників заходу – щоб вони стали ближчими до розуміння Нашого Отця.

SportWeek2015_Irpin_

НА ПОДІБНУ ТЕМУ

biblechurch

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Матеріал дотичний до розділу:

Спортивне служіння ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація