Під таким девізом пройшла позачергова зустріч жіночого комітету ІБЦ 26 червня. Доброю нагодою став візит друзів із США, які щороку приїжджають до нас на Тиждень спорту. На наше спілкування завітали Деніс Грехтен, Коні Браун та Марі-Катріна Геррет – сестри, задіяні в жіночому служінні своєї церкви.
Зустріч розпочала Анжела Гончарова, яка ближче познайомила нас з гостями.
Першою слово підбадьорення для жінок мала Деніс. Вона говорила про наше призначення: як Ной був обраний для ковчега, Естер – для зміни своєї країни, так і ми – живемо в обраний час, в обраному місці і для певної цілі. То ж для якої цілі? Йти та приносити плід для Господа, як написано в Івана 15:16-17 «Не ви Мене вибрали, але Я вибрав вас, і вас настановив, щоб ішли ви й приносили плід, і щоб плід ваш зостався, щоб дав вам Отець, чого тільки попросите в Імення Моє. Це Я вам заповідую, щоб любили один одного ви!».
Приносячи плоди, ми можемо забути про любов один одного. І не тільки свою сім’ю, а кожну людину в різних ситуаціях.
foto1
Згодом Коні Браун запалила сірник та спитала, чи не почувається хтось з нас так, як цей згорілий сірничок? Чи не втомлені ми від служіння, від щоденних обов’язків? Багато відповідей були стверджувальними. Коні наголосила, що всю силу ми беремо у Господа, і порадила три дії, які потрібно робити за такого стану: а) щиро молитися до Ісуса, просити, щоб Він підбадьорив нас, б) просити наших друзів молитися за нас і… в) відпочивати. У кінці була запалена свічка. Коні побажала нам бути не сірниками, а свічками, які горять. Перебуваючи постійно в Слові Господньому та в спілкуванні з Ним, ми будемо горіти, а не згорати, та приносити плід.
foto2
«Чудо переходу з одного стану в інший – це чудо перетворення в’ялої гусениці-лялечки, в ніжного прекрасного метелика», – такими словами розпочала своє слово Марі-Катріна Геррет. У житті кожної лялечки є пауза, коли вона спить та готується вийти з оболонки. З’явившись на світ, у неї на 75% більше потенціалу, на 90% – краси, на 100% – мобільності. Пауза – це чудо, коли все змінюється та перероджується. Перед тим, як і ми переродимось для вічного життя та будемо більш красиві, у нас також є пауза. Це час земного життя. Як гусениця не знала, що стане метеликом, так і ми не знаємо, якими ми станемо, але точно знаємо, що прославимо Отця.
Тож, дорогі жінки, будемо продовжувати працювати на ниві Господній, черпаючи сили у Ньому, любити один одного, приносити плід та очікувати пришестя Господнього, коли ми отримаємо нове, досконале тіло для вічного життя! Бо Ісус – то Господь і Вся слава Йому!

Інна Зінченко

biblechurch

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Матеріал дотичний до розділу:

Малі групи для жінок

Жіноче служіння ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація