1 жовтня о 8.00 ранку відбулася зустріч у Домі Марка, на якій могли бути присутні близько 25 чоловіків. Такі зустрічі проходять кожної першої суботи місяця.
Кажуть “щасливий чоловік – ситий чоловік”, а тому ранок розпочався зі сніданку – частування смачної їжі з обговорення актуальних тем. Далі був чудовий час, коли присутні могли говорити про власні благословення та труднощі, через які Господь їх провів. Приємно було насолоджуватися атмосферою відкритості, яка об’єднувала присутніх. Ми переконалися, що для Бога немає складних питань, у важливий момент Він ніколи не залишає на самоті  – у фінансових проблемах, у питаннях працевлаштування. Цікаво було чути свідоцтва людей, які прийшли вперше і ділилися своїми історіями, через які ми бачили дію Бога у щоденному житті.  
Далі наша зустріч продовжилася розглядом біблійного персонажу – Ісуса Навина. Ми досліджували чого  йому не вистачало для виконання Божого задуму і виявили, що Бог зміцнює віру Ісуса і закликає його бути мужнім. Звичайно, те, що було нагальним для Ісуса Навина в той час – є актуальним для кожного чоловіка в сьогоденні – потреба у  відважності. Брат Сергій Сологуб провів тестування на тему „що для кожного з нас означає бути мужнім?”. Відповіді були різноманітні. Але вивчивши текст Писання, ми усвідомили, що бути мужніми і досконалими ми можемо тільки тоді, коли нами керує Господь. Тому справжньою знахідкою для присутніх став уривок з книги Ісуса Навина 1:9 „Чи ж не наказав Я тобі: будь сильний та відважний? Не бійся й не лякайся бо з тобою Бог твій у всьому, де ти будеш ходити.”

У результаті обговорення ми прийшли до висновку, що той  чоловік сповнений Божої мужності, який готовий брати на себе відповідальність, бути  лідером в родині, в церкві, в суспільстві, мати впевненість, що через різні обставини Бог зміцнює стержень у його внутрішній людині.
У майбутньому плануємо продовжити брати уроки з життєвого досвіду відомих чоловіків Святого Писання. Наші сніданки відкриті для всіх чоловіків, тож слідкуйте за анонсами!
Сергій Тищенко
Розмову записала Ярослава Сидорчук

biblechurch

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Матеріал дотичний до розділу:

Чоловіче служіння ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація