Діти не мають залишатись без літнього табору через війну, тому з 27 червня по 1 липня нашу територію заполонили  радісні дітлахи та підлітки. Адже саме тоді ми проводили денний табір “Майбутнє України».

Більше 600 дітей і 100 підлітків відвідували табір, весело проводили час, займалися спортом та більше пізнавали Бога. Основним гаслом тижня обрали біблійний вірш «не бійся, з тобою бо Я» Ісая 41:10. Цей вірш червоною ниткою проходив у розмовах, біблійних історіях та молитвах.

Дітям служила невтомна команда з більше 100 волонтерів. Окрім членів Ірпінської Біблійної Церкви до команди приєднались християни зі Львова, Рівного та інших міст. Віримо, що наша команда подарувала дітям і підліткам незабутній час, трішки надії у майбутнє — частиною якого вони є і будуть. Та головне — через історії і свою турботу знайомила їх з нашим люблячим Господом Ісусом Христом.

Щодня програма починалась з гімну України, біблійної історії та молитви за Україну та захисників. На окремій станції кожна група дітей в колі з наставником продовжували знайомитись з такими біблійними героями як Естер, Давид, Неємія, Єлисей. Всі вони переживали складні часи — як українці зараз — але продовжували покладатись на Бога. Ми хотіли, щоб діти запам’ятали, що всі випробування закінчуються, а люблячим Бога все сприяє на добре.

Музика, лего-конструювання, експерименти, спортивні ігри, батути — цього року на дітей чекало чимало станцій. Діти віком 7-12 років мали активнішу програму — квест по території, командні ігри, водні естафети.

Найменші дітки від 4 років розмальовували, ліпили з пластиліну, відчули себе маленькими рибалками, полюючи на пластикову здобич.

Матусі в цей час з користю проводили час, спілкуючись у кафе для мам. Щодня впродовж цього тижня приходо близько 20 мам. Вони знайомились між собою, обговорювали різні теми, вигравали призи та навіть робили поробки. Жінки міркували над темою милосердя, обговорювали турботу Бога про кожного, роздумували над суверенністю Бога та говорили про Його заповіді,  молились про наших захисників на фронті, про перемогу Україну та навіть співали патріотичні пісні.

Закінчення табору — це завжди маленьке свято. Цього року сюрприз чекав на дітей ще в четвер. Кожен з них отримав подарунок від міжнародного благодійного фонду «Samaritan’s purse».

А в п’ятницю кожен з дітлахів приніс солодощі чи фрукти на пікнік. Це був особливий час за смачною їжею і гомінкими розмовами.

Окрім того, цього року діти й самі робили подарунки. Весь тиждень вони готували різні подаруночки, які зовсім скоро поїдуть для наших військових. Це надзвичайно важливо, що ще змалечку дітлахи вчаться спільно допомагати, а також турбуються про наших захисників.

Вечірній час табору був розрахований на підлітків. Команда Home організувала для підлітків 12-17 років програму, де вони могли добряче набігатися і наспілкуватися. Десятки хлопців та дівчат змагалися на смузі перешкод, грали в командні ігри та проходили різноманітні випробування.

Але окрім фізичних навантажень, вони дізналися про важливі Біблійні принципи від пасторів нашої церкви. Молимося і надіємося, що цей тиждень став для когось початком життя з Богом.

Фіналом табору став великий пікнік з шашликом, маршмелоу,  піснями біля вогнища, та темою про те що у Бога є план для кожного з нас і для нашої країни.

Наша команда була щаслива відволікти дітей від буремного часу війни через табір “Майбутнє України”. На території ІБЦ вони відчували неймовірні емоції і підтримку. Ми вдячні Богу, що мали можливість розповідати про Його любов, і що вони збережуть Божі істини у своїх сердечках.

НА ПОДІБНУ ТЕМУ

Olga Balakhon

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація