Цього року наших дитячих та підліткових служителів не минула участь в навчальному семінарі. Ми знаємо, що вчитися служити – це вартісна справа. Ми хочемо служити свідомо, ефективно та виконувати місію нашої церкви: вести якомога більше людей до близьких та зростаючих стосунків з Господом Ісусом Христом. І навчання та запозичення корисного досвіду інших стає нам великою поміччю у цьому.
12 жовтня біля 30 служителів дитячого та підліткового служіння зібралися в Дому Марка ( споруда на території церкви). Зазвичай тут відкриті вікна та є вдосталь світла. Але цього разу ми увійшли в затемнений зал, побачили ракету, зорі та космічні костюми… Нас привітали усміхнені дівчинка та хлопчик. Дізнавшись наші імена один з підлітків видав нам бейджик – наклейку, а дівчинка креативно вітала або обіймами, або загадкою – в якій руці цукерка, або дружнім рукостисканням. Як ми хочемо, щоб з нами привіталися, ми обирали самі.
photo 2019 10 21 23 45 34

Тож, погрузившись в атмосферу місії “ASTRA”, (ц. Спасіння, м. Вишневе) звідкіля і були наші гості, ми приготувалися до навчання. Почали з молитви. Заспівали декілька пісень з рухами, які підготував підлітковий музичний гурт місії. Продовжили ми, слухаючи координатора дитячих таборі Сергія, який поділився досвідом служіння, а ми, як учасники занотували ідеї, підходи до розповіді Євангелії дітям та підліткам, і вже думали як би їх ввести у своєму служінні.
Згодом поділилися на команди та отримали завдання продумати захід. В кожної команди був різний бюджет, різні локації та різний тип заходу. Так ми вчилися принципам та прикладам проведення євангелізаційних заходів для дітей та підлітків у різних умовах.
Під час невеличкої перерви на піцу, ми могли ближче знайомитися з нашими гостями, які приїхали своєю командою, щоб нам послужити, за що були дуже вдячні їм.
Далі пані Ольга, один з організаторів підліткового та дитячого служіння в ц. Спасіння розповідала про те, як зберегти дітей від пагубного, що є в світі, як допомогти їм реалізувати себе відповідно Божого задуму, як будувати стосунки з ними та з батьками, щоб мати з ними дружні відносини та разом дізнаватися про Божу любов.
photo 2019 10 21 23 45 37
Дякуємо за організацію Віктору Гурєєву та ц. Спасіння, це був хороший час для нас служителів, а найбільше для тих, кому ми служимо, адже отримані знання були практичними та корисними!
Анна Федчук

biblechurch

Залишити відповідь

Сологуб Сергій
Сологуб Сергій

Пастор ІБЦ, відповідальний за малі групи та служіння поколінь

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація