З 28 липня по 3 серпня команда молоді ІБЦ послужила для дітей та молоді у місті Ніжині, Чернігівська область, через програму Тижня спорту.
На ранкові зустрічі, які розраховані для дітей до 12 років, приходили півсотні дітей. У своїх командах під пильним оком лідерів вони проходили різноманітні станції. Біблійні історії, захоплюючі експеременти, цікаві саморобки, спорт, батут, веселі ігри, смачні снеки – це все дітлахи відчули на собі.
В основу нашої розповіді євангелія лягла конецепція “The four”, відображена в браслетиках, який, до речі, було подаровано кожній дитині.

IMG 4197 min IMG 3842 min
IMG 4423 min IMG 3781 min

На вечірню програму приходила місцева молодь. Оскільки учасників було не так багато, команда мала можливість познайомитись з кожним із учасників ближче, особисто поділитись Євангелієм і зав’язати дружні відносини.
Програма складалась із двох блоків. Перший більш вільний, молодь грала в волейбол, гагабол, відпочивала на лаундж-зоні з гарячим чаєм, смачним печивом і настільними іграми. Другий блок більш організований. Всі учасники збиралися біля вогнища співати під гітару, почути слово про Бога, подане через актуальні теми, задати на обговорення різні запитання. Спікери бесідували з молоддю, говорили про щастя, де його шукати і в Кого його можна знайти. Також включали у промову своє свідоцтво, через що молодь ставала ближче і знайомилася зі спікерами на іншому рівні, задавали більш хвилюючі питання.
IMG 3884 min
IMG 4271 min
IMG 4477 min
Ми так щасливі, що Бог через ІБЦ надає можливість звершувати такі поїздки. В Ніжин саме в ту церкву вперше хтось приїхав допомагати зі служінням, при чому помісна церква існує вже досить давно. І скільки щастя, вдячності Богу, навіть сліз було в очах у тих людей, місцевих служителів, що  нас це реально надихало служити. Ми так раді, що наш досвід такий цінний і раді ділитися ним з іншими церковними командами.
Автор Ангеліна Котик

biblechurch

Залишити відповідь

Сологуб Сергій
Сологуб Сергій

Пастор ІБЦ, відповідальний за малі групи та служіння поколінь

Матеріал дотичний до розділу:

Молодіжне служіння ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація