Ще жодного літа в Ірпені я не проводила без Тижня спорту. За моїх останніх 10 років — навчання в Університеті, а потім робота — червень завжди асоціювався з галасливо територєю Ірпінської Біблійної Церкви, де зранку кружляють дітлахи по станціям, а ввечері — частина молоді серйозно змагається за титул переможця на спортивних майданчиках, а інша споглядає за цими сміливцями.

З кожним роком програма набирає обертів і розмаху. Вже вдруге Тиждень спорту проходить під назвою Irpin Sport Fest – з різноманітними активностями, який наче резиновий вміщає кожен десь все більше учасників.
Якщо ви бачите зранку юрби дітей, які чимчикують по вулиці Соборній і задаєтеся питанням “чому вони не сплять на канікулах?” – відповідь проста. Вони прокидаються раніше за батьків, часом забувають навіть поснідати – лишень аби не запізнитися на ранковий збір усіх учасників!

IrpinSportFest dyt Mali
… А програма просто не дає перехопити подих між 20-ти хвилинними станціями на спортивну зарядки, біблійну історію, хімічні досліди, вивчення пісні. Під сонечком, між соснами ходять зграї хлопчаків і дівчат, добре організованих дбайливими вихователями, щоб кожна бджілка залишися у своєму “вулику” – віковій команді. Наймолодші учасники, які лише вчаться пізнавати світ, здебільшого проводять час на майданчику, ліплять з пластиліну фігури і мають свої руханки.IrpinSportFest dyt Football

IrpinSportFest dyt eksperiment

IrpinSportFest dyt zal

 

Оскільки дітлахами займаються наставники, матусі в цей час можуть спокійно відпочивати і спілкуватися. У цьому році за ініціативи активних матусь діють ранкові Mom’s Talk – посиденьки, де вони п’ють лимонади і обговорюють актуальні теми у сфері виховання, діляться досвідом.

IrpinSportFest dyt Momstalk
На короткий період під час сієсти територія завмирає, лідери переводять подих і готуються до вечірньої програми.
Скажу відверто, за період свого недовгого життя, я так і не змогла опанувати в повній мірі якийсь з видів спорту, крім техніки сліпого набору на клавіатурі 🙂 Тому вечірня програма для мене – зводиться до вболівання за знайомими в команді по волейболу, оцінкою рівня спортивної підготовки накачених баскетболістів і ситуативні спроби проявити себе на інших активностях.

IrpinSportFest Mol Pench

Наприклад, в минулому році я успішно виставила 22 ящика у висоту і майже дістала рукою до сусідських крон сосен. У цьому році – скалодром. Щастя тривало не більше 50 секунд, але адреналіну мені вистачило до кінця дня. Іншим щасливчикам вдалося спробувати себе у величезній каруселі висотою з маленький будинок, на канатному спуску, гра в 9 квадратів, де, здається, жива черга за розмірами, як до Лувру в Парижі.

IrpinSportFest Mol hokkey

IrpinSportFest Mol kacheli

IrpinSportFest Mol 9

IrpinSportFest Mol yashЗавдяки турботливому другу Васі – вже аж на два “Лайфхаки” я потрапляла в онлайні, у дорозі, – це особливі історії від спікерів, де вони розкривають одну з актуальних для молоді тем, таких як стосунки з батьками (Миколи Романюка), покликання (Василь Острий і Сергій Сологуб), приготування себе до шлюбу (Станіслав Ґрунтковський).

photo5348470719161411653
І, звичайно, куди ж без оголошення призерів, лотереї і відомих спорсменів-християн. На вечірніх зустрічах вони розповідають своє свідоцтво, говорять про роль віри та діляться тим, що у їхньому житті зробив і продовжує робити Бог.

Кожний день 5-ти денної програми – насичений і цікавий, і в кожен з цих днів організатори закладають свою посвяту і ідеї. Ними рухає величезне бажання щоб кожен учасник Irpin Sport Fest міг хоча б краплину пережити любов, якою нас наділив Господь Бог, і якою ми хочемо ділитися з кожним.

biblechurch

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація