Що таке любов?… Не побоюся голосних слів, але мільярди людей задають це питання хоча б раз у своєму житті. Наприклад, звичайна дiвчинка Ноель (7 років) зрозуміла для себе, що «Кохання – це те від чого ти посміхаєшся, навіть коли утомився.» На жаль, так багато людей не знаходять правильну відповідь на це вічне питання…

Проте в суботу, 13 лютого, молодіжний зал Ірпінської Біблійної Церкви був переповнений усміхненими обличчями по-справжньому закоханих людей.

На особливій зустрічі Сімейного Клубу «Разом Назавжди» більше вісімдесяти сімейних пар не лише ще раз дізналися, що таке любов, а й разом навчалися берегти та розвивати це захоплююче почуття один до одного. Яскравою родзинкою вечору, однозначно, став музичний гурт «Унісон» (м. Львів), які подарували неймовірно романтичну атмосферу композиціями про чарівність кохання.

Сергій та Тетяна Сологуб поділилися власними практичними порадами  як весело та ефективно проводити час разом з найдорожчими людьми. Адже сім’я, як особливий, унікальний задум Бога, створена бути в єдності та гармонії. На зустрічі кожне подружжя склало романтичний план 2016 року і тепер намагатимуться більше проводити часу разом.

biblechurch

Залишити відповідь

Ґрунтковський Станіслав
Ґрунтковський Станіслав

Матеріал дотичний до розділу:

Малі групи для сімей

Сімейне служіння ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація