З чим асоціюється Ірпінь? З зеленими насадженнями і новобудовами, скажете ви. Але пора ламати шаблон. В першу чергу це «молоде» місто з здоровими цінностями, де є багато активних людей. Підтвердження тому велика кількість відвідувачів на Тижні спорту, що проходив 23-27 червня на території  Ірпінської Біблійної Церкви. Батьки приводили своїх діток, молодь масово рухалася вздовж 3-Інтернаціоналу з сусідніх вуличок. Усіх об’єднувало бажання провести час дружно і спортивно. Навіть мінлива погода не стала на заваді святу довжиною в тиждень.
Радісний галас на території не вщухав з самого ранку. Дитячу програму (поч. 8:45-13:00) захоплено відвідувало більше 300 дітей віком 4-12 рр. Малеча починала розваги з веселої зарядки, а далі проходила різні спортивні та творчі станції. Кожен день дітки через цікаві біблійні історії вивчали що значать слова про Бога: «Той Бог, що чуда чинить».
Sport_week_1
Sport_week_6_dit
Sport_week_8dit
Насправді, бути вихователем на такому заході  – одне задоволення , адже діти щиро радіють іграм, з ентузіазмом вивчають пісні та стараються гарно зробити саморобку. А біблійні історії, які розповідали наставники,  ставали міні-театром для юних глядачів.
Sport_week_9dit
Sport_week_2
Щовечора для молоді  проходили чемпіонати з популярних видів командного спорту – футбол, волейбол, стрітбол.  На сучасних майданчиках  змагалися  місцеві професіонали та любителі спорту. Серед них багато команд, які вже не перший рік приходять виборювати призи. Паралельно юнаки та дівчата грали в теніс (настільний та сквош), перевіряли себе на влучність у стрільбі з лука та на спритність у грі «9 квадратів».
Sport_week_football
Sport_week_volleyball
Sport_week_5kvadrat
Sport_week_4basket
На вечірній програмі переможці під загальні аплодисменти отримували трофеї, а щасливчики вигравали подарунки. Не обходилося без цікавих гостей. Так у понеділок ми споглядали ефектне видовище файєр-шоу. Актори київського вогняного театру показували перфоманс з полум’ям і феєрверками.
Sport_week_7nagorod
Sport_week_11
«29 червня будемо святкуємо День молоді. У час, коли хлопці та дівчата «приростають» до різноманітних залежностей, починаючи від комп’ютера і завершуючи наркотиками, – потрібно давати їм альтернативу. Спорт і спілкування, взаємодія та допомога іншим є незамінимими для здорового розвитку особистості , так само, як і розуміння духовних цінностей та свого покликання. Усіх нас повинна об’єднати турбота про молоде покоління» – сказав пастор  Микола Романюк.

НА ПОДІБНУ ТЕМУ

Сидорчук Яся

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Матеріал дотичний до розділу:

Спортивне служіння ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація