15 квітня в місті Ірпінь, відбувся 4-ий щорічний конкурс молодих виконавців JC Talent Show. Організатором виступила молодь Ірпінської Біблійної Церкви, в партнерстві з відділом культури та спорту Ірпінської міськради. На шоу було представлено 15 номерів. Рецензували виконання та виносили «вирок» професійні журі. Серед них –  вокалістка джаз-бенду «Oran’jazz» Наталія Мирза, керівник танцювальної студії «Jardin de la dance»  Віолетта Кременчук, начальник відділу спорту та депутат  Ірпінської міської ради Андрій Страховський, шоумен і ведучий  ZAZAZU.TV Денис Снітський.

talents_2Членам журі було тяжко вибрати переможців, адже цього року рівень учасників був доволі високим, а кожна постановка була по-своєму унікальною і мала свою «родзинку». Наприклад, категорія вокалу була представлена від поп-стилю (Віктор Городній і Максим Кравченко з піснею «Небеса» Валерія Меладзе) до тяжкого року (група «Sumhein», які спеціально для виступу знову почали сумісну діяльність). Хореографічні композиції також варіювалися від хіп-хопу до іспанського танцю бачатта.

«Я дуже добре відношусь до таких шоу, тому сама також часто їх організовую. В нашому місті багато талановитих дітей, тому було б чудово, якби таких заходів проводилось чим більше. Всі учасники шоу просто молодці, а також організатори, які змогли провести захід на достойному рівні.  Мені дуже подобається активність Ірпінської Біблійної Церкви, тому що вона завжди виступає за розвиток культури і спорту в нашому місті, та мотивує молодь вести здоровий спосіб життя» – поділилась своїми враженнями член журі, Віолетта Кременчук, керівник студії танцю  «Jardin de la dance».

 

«Мені дуже сподобалось шоу талантів, особливо виступ гостів з Киева, танцювальної команди «Point of difference». В мене тепер також появилось бажання ще більше займатись танцями. Я дійсно зрозуміла, що у кожної людини є свій талант, але його потрібно розвивати. Також, абсолютно згідна з вироком членів журі – вони дали перемогу дійсно талановитим учасникам. Я й сама хотіла б приймати участь в конкурсі, але розумію, що потрібно багато тренуватись»  – розповіла 15-літня Яна.

talents_3Особливо сподобалася глядачам комік-постановка групи «Кучка із Голгофи», які демонстрували справжні батли  з «Кримінального чтива», звичайно без червоної фарби і сотень розбитих машин. Андрій Страховський відмітив їхній хороший рівень підготовки з боротьби, оскільки сам є експертом в цьому питанні.

 

Коли журі підбивали підсумки, декілька слів взяв на себе сміливість сказати Денис Снитський. Він як ніхто інший знає, що значить виступати на сцені, коли увага глядачів прикута до твоєї персони. Денис провів наступну  параллель: коли промені софітів освітлюють твою постать, щоб знайти тебе серед темряви сцени, є людина яка їх направляє . Коли ти маєш талант, який можеш дарувати людям, не варто забувати про Того, хто направляє на тебе це «світло» дару – Бога, який дав тобі можливість служити іншим.

 

talents_4«Мені сподобалось шоу: члени журі судили строго і справедливо. Було приємно послухати Наталію Мирзу з групи «Oran’jazz». Це добре, що церква стала організатором конкурсу, тому що вона повинна займатись культурним розвитком молоді» – поділився Вадим (19 років).

Переможцями конкурсу JC Talent Show стали: на першому місці дует Віктора Городнього і Максима Кравченка, на другому – Хостікова Анна з танцювальною композицією в стилі модерного танцю під «Je t’aime» Лари Фабіен, а на третьому –  виконавці запального індійського танцю Світлана Опанасюк, Даша Гуменюк, Леся Олійник та Даша Мачулка. Ці четверо красунь, не просто підняли всім настрій посмішками і яскравими костюмами, а й, як сказав ведучий Денис  – «повернули в дитинство, коли мами були без розуму від індійських фільмів Зіта і Гіта».

 

Дуже емоційно висловили свої враження про конкурс переможці – Віктор Городній і Максм Кравченко: -«Під час оголошення результатів в мене були секунди сумнівів, невже зараз дійсно назвали наші прізвища? А потім – вибух емоцій, гучні оплески, яких ти не чуєш. бо твій мозок не встигає зрозуміти, що ти реально переможець!!! Неймовірне відчуття ейфорії… ти йдеш до сцени і твої коліна вже не трусяться, як під час виспупу, рука ведучої зустрічає тебе, і, лише зараз ти чуєш ці оплески і бачиш радість на обличчі глядачів – неповторне відчуття щастя! І ось – Кубок за перше місце в твоїх руках! Тебе всі вітають і ти розумієш, що благодать Господня не має меж!»

Номінанти на перше, друге, третє місце отримали грошові призи і статуетки. Окремо привітав переможців та інших достойних конкурсантів Андрій Страховський, який запросив найкращі, на його думку, номери виступити перед ширшою публікою ірпінчан на День міста 20 вересня.

 

Сидорчук Яся

Залишити відповідь

Сологуб Сергій
Сологуб Сергій

Пастор ІБЦ, відповідальний за малі групи та служіння поколінь

Матеріал дотичний до розділу:

Молодіжне служіння ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація