Війна — це трагедія, яку ми переходимо зараз, але переходимо не на самоті. Бог залишається вірним. Ми маємо розповісти світу історії страждання — щоби вшанувати цінність кожного людського життя і протистояти байдужості. Але ми також розповідаємо свідчення Божої опіки, щоб нагадати: перемога — від Господа.

Цей конкурс — запрошення розповісти про війну в Україні через призму особистих історій. Ми хочемо відкрити нові голоси і заохочуємо вас долучитися, написавши свою історію у формі оповіді чи есею. Переможці конкурсу отримають грошові призи.

Мета конкурсу — дати можливість українським авторам-християнам розповісти світові історії Божої підтримки під час війни.

Три найкращі роботи отримають призи: I місце — електронна книга Kindle Fire 7 та грошовий приз в еквіваленті 200$, друге місце — грошовий приз в еквіваленті 150$, третє місце — грошовий приз в еквіваленті 100$.

До конкурсу допускаються невигадані історії та свідчення українською мовою, які раніше не видавалися ні в друкованому вигляді, ні в інтернеті. Твори не можуть бути опубліковані до моменту оголошення результатів конкурсу.

Ми приймаємо не більше двох робіт від однієї людини. Запрошуємо до участі молодих авторів та авторок віком від 15 років.

Обмеження тексту: до 3000 слів. Заявки, які перевищують цей ліміт, не розглядатимемо.

Дайте назву своєму твору і відправте електронним листом на адресу mywarstoryukraine@gmail.com

Разом із твором необхідно надіслати коротку автобіографію, дату народження, фотографію, місто, контактний телефон. Протягом пʼяти днів очікуйте повідомлення, що вашу роботу отримано.

Терміни: роботи на конкурс приймають з 1 липня до опівночі 31 серпня 2022 року за київським часом. У вересні журі визначить та оголосить переможців.

Світогляд. До конкурсу допускаються оповідання, які (на думку журі) відображають християнський світогляд та пропагують загальнохристиянські (не конфесійні) цінності.

Журі конкурсу оцінить вашу історію залежно від креативності, якості написання, загального впливу та цінності для читача. Організатори конкурсу передають журі рукописи без зазначення авторства, тому суддівство буде максимально об’єктивним.

Найкращі твори організатори опублікують у соціальних мережах та у збірці. Посилаючи роботу на конкурс, автори погоджуються з тим, що їх твори будуть опубліковані в збірці із зазначенням авторства. Тексти, які ввійдуть до збірки, підлягають літературному редагуванню.

Телеграм група учасників конкурсу: t.me/mywarstoryukraine

Організатори конкурсу: Media Association International, Ірпінська біблійна церква, “Місія Євразія”, Департамент освіти УЦХВЄ, Українська баптистська теологічна семінарія, Riggins Rights Management, Літературний конкурс ім. Джона Буньяна, християнська газета “Вірую”.

Інформаційний партнер: “Світле Радіо Еммануїл”.

Partners

Olga Balakhon

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація