27 лютого відбувся чоловічий сніданок з назвою «Розкопай свій талант».

Близько 50 чоловіків роздумували над темою разом з старшим пастором ІБЦ Миколою Романюком. Цікаво, що слово «талант» завжди означало вагу дорогоцінного металу, але згодом увійшло в розмовну мову як синонім здібностей у 16 ст. через проповіді Жана Кальвіна.

Різниця між талантом та духовним даром полягає в призначенні – дар даний для спільного збудування віри, а талант може бути використаний для власної користі. Є також і спільні моменті між дарами та талантами – і те і те треба розвивати. У кінці своєї промови пастор заохотив розкрити свій дар у практичному служінні Богу і ближнім.

Перед темою чоловіки мали чудове спілкування за кавою. Та наповнили його прославленням нашого Господа і Спасителя піснями та молитвою.

Сергій Тищенко продовжив обговорення талантів і дарів, а також практичне застосування на прикладі Авраама, Давида, та Гедеона. Підсумовуючи, ми зробили висновок, кожен має зерно таланту і дару , який треба розкопувати! Тож перше – молитва. Друге пробувати діяти в повній довірі Йому. Третє вірити, що Господь дав і в Його владі зробити нас сильними, успішними, готовими служити Богові і людям.

Хотілося би побажати усім, у кого не вийшло долучитися до такого ранкового дійства: не пропустіть наступної зустрічі , бо кожен чоловічий сніданок унікальний!

Автор статті – Андрій Рижов

Olga Balakhon

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація