П’ятниця, вечір… Де найкраще місце в Ірпіні, щоб провести час молоді? Звичайно на «Coffee House»! Нові знайомства, настільні ігри і актуальна тема від спікера – саме у такому форматі непомітно проходять декілька годин. Організатором цих зустрічей вже третій рік поспіль виступає молодіжний рух «Світло» з командою служителів Ірпінської Біблійної Церкви.
Coffe_house_div
Coffe_house_bagato
Цього разу, 6 листопада, на зустріч прийшло більше 150 чоловік з нашого міста, а також гості з київської області. Осінній теплий дизайн, приємна фонова музика, нові та давно знайомі настільні ігри, чаруючий аромоксамит кави, що розноситься по всьому приміщенню створювали неповторну та дружню атмосферу. Хочеться відмітити одну з родзинок цього вечора – смачні та приємні на вигляд пряники а-ля «coffee house» за що окрему подяку хочеться висловити шеф-кухару цих чарівних кулінарних шедеврів Ксенії Малік.
Coffe_house_pechivo
Лідерська команда «Кава хата» вирішила трошки урізноманітнити вже звичний формат вечора на інтерактив за столами.  Кожний присутній учасник вечора отримав Новий Заповіт і необхідно було самостійно знайти та відкрити Євангеліє від Луки глава 15 вірші 11-32 (Історія про блудного сина)  і прочитати. Після прочитаного Ігор Фостенко (спікер вечора) задавав молоді запитання. Ціль цього завдання: допомогти , навчити, продемонструвати, як варто читати Біблію і не просто читати, а й аналізувати, вилучати уроки з прочитаного.
Coffe_house_Fost
Coffe_house_chitaut
Час промайнув швидко, приємно легко й не вимушено. Хочеться вірити , що для гостей вечір пройшов не просто захоплююче та цікаво, а ще й корисно, що вони покинули стіни церкви з новими думками, а можливо навіть і рішеннями.
Запрошуємо на наступні зустрічі – кожної першої пятниці місяця у молодіжному залі ІБЦ.
biblechurch

Залишити відповідь

Сологуб Сергій
Сологуб Сергій

Пастор ІБЦ, відповідальний за малі групи та служіння поколінь

Матеріал дотичний до розділу:

Молодіжне служіння ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація