З 26 по 29 липня в мальовничому куточку України під назвою село Поляна, посеред розкішних карпатських гір, відбувся організований Ірпінською Біблійною Церквою табір вперше виключно для подружніх пар.
Вірніше, минулого року табір також називався «Подружжя назавжди», проте тоді разом з подружжям були й дітки, що суттєво змінювало і атмосферу табору, і кількість часу, який подружжя могло приділити одне одному, семінарам та спілкуванню.
Цього ж року, залишивши вдома дітей (а саме такою була головна умова для всіх бажаючих вирушити в подорож), кожен мусив сконцентрувати всю свою увагу і надлишок енергії виключно на своєму чоловіку або дружині.
Звільнені від хатніх обовязків, складання меню, приготування їжі та миття посуду, жінки вчились дарувати всю повагу та похвалу своїм вибранцям, а також влаштовувати їм “санаторії для душі”. Чоловіки ж, як старанні учні, засвоювали методики мистецтва спілкування, проявляючи відвертість, ніжність … та романтичну любов до своїх коханих. Саме ці надзвичайно важливі уроки гармонії кохання блискавично викладав у семінарах під назвою “Геометрія відносин” майстер шлюбних стосунків Станіслав Грунтковський.
291414_4519650232320_556260192_o
202253_4519648752283_1828167554_o
34 пари, які склали 8 команд, мали можливість не лише обговорювати актуальні теми з біблійної перспективи в малих групах та відвідувати екскурсіїї, але й виборювати разом в спортивних змаганнях звання найспортивнішої команди табору.
3
Неможливо уявити вечірні зустрічі без чарівних ведучих, подружжя Геращенків Василя та Катерини, а також музичного гурту Ірпінської Біблійної Церкви під керівництвом Сергія Моргуна. І ведучі, і гурт створювали особливу теплу, дружню і відкриту атмосферу та святковий настрій.
2
А завершальною крапкою в програмі табору в день 11-ї річниці весілля Миколи та Людмили Бочеварів була зворушлива церемонія оновлення їхньої шлюбної обітниці, яку провів старший пастор ІБЦ Микола Романюк.
Тож для всіх, хто відвідав табір, віднині слово ”Поляна” означатиме не лише галявину у лісі, мінеральну воду в пляшках чи навіть село поблизу Сваляви, але щось значно більше… Це незабутнє враження від романтичної подорожі для двох, де кожен міг собі нагадати і ствердити: „Ми є подружжя, подружжя назавжди!!!”.
Надія Матвійчук

biblechurch

Залишити відповідь

Ґрунтковський Станіслав
Ґрунтковський Станіслав

Матеріал дотичний до розділу:

Малі групи для сімей

Сімейне служіння ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація