Що може бути краще за ранкову рибалку влітку, коли з вудкою в руках зустрічаєш новий день на березі тихого мальовничого озера під спів найрізноманітніших птахів?Сонце вже простягло перші свої промені, і доводиться примружувати очі, дивлячись на срібне сяйво води. Хто хоч раз відчув чарівність ранкової рибалки, неодмінно буде прагнути насолодитися єднанням з природою ще і ще.

Тож цілком природно виникла ідея відсвяткувати День батька разом з друзями на березі озера. Протягом двох днів брати, а також гості Ірпінської Біблійної Церкви мали змогу насолодитися такими по-справжньому чоловічими справами, як спорудження намету, рибалка, приготування обіду в польових умовах і, звичайно, футбол. (Куди ж чоловіки без футболу?) Незважаючи на спеку та численні сонячні опіки, відпочинок видався приємним та радісним. А цікавій вечірній бесіді на тему «Що значить бути справжнім батьком» не могли перешкодити ані численні навали комарів, ані прохолода ночі. Родзинкою відпочинку стала прогулянка під вітрилом на справжньому катамарані. Хоч перед спуском на воду довелося кілька годин ретельно попрацювати, щоб скласти катамаран, зусилля були винагородженні незабутньою водною прогулянкою.

mans_picnic02

 

 

mans_picnic04

 

 

mans_picnic05

Це був незабутній час відпочинку. І не стільки від обсягу спійманої риби, скільки від веселого братерського спілкування та часу, хоча й короткого, поєднання з природою.

Олег Алексін

biblechurch

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація