Про маму написано багато віршів, книг та пісень. Художники на своїх полотнах також намагалися відобразити силу любові материнського серця, і воістину це правда, що в повсякденному житті матері притаманна жертовність. Вона знаходить надію там, де її вже, можливо, нема, вона терпить, вона страждає, іноді помирає за своїх дітей — тому що їх любить.

Адже жінка в першу чергу — мати. Все починається з матері, все людство народжене матір’ю, і Син Божий прийшов на землю від земної жінки. А співчутлива, ввічлива, мама христянка — це берегиня сімейного тепла, миру і любові. Мама має бути першою вчителькою молитви. Від вас, матері, великіою мірою залежить, якими виростуть наші діти, а отже, яким буде майбутнє нашої Церкви, нашої України.

Тому я щиро вітаю вас усіх — матерів, жінок, дівчат — з Днем Матері. Прошу Воскреслого Ісуса, щоби дарував вам здоров’я, Боже благословення і мир Христовий. Нехай у ваших серцях горить вогонь любові до Бога і ближнього. Нехай в родинах наших перебуває живий Воскреслий Ісус, а через ваші серця поширюється Царство Боже всюди: де ви ходите, працюєте, живете. Тоді буде вам заслужена подяка від дітей і ближніх тут, на землі, а від Господа — нагорода у вічності.

Віталій Матвіїв 


Дорогая церковь, сердечный вам привет из Шарлотты и поздравление с Днем Матери! Бог неоднократно в Своем Слове напоминает нам почитать и любить своих матерей. (Мф. 15:4, Еф. 6:2). Прежде всего  я хочу поблагодарить всех матерей за их подвиг любви и заботы о своих детях, своих семьях. Матери как никто в этом мире знают, что такое безусловная любовь. Их любовь как ничто в этом мире отражает любовь Божью. Вы — наши неустанные труженицы, сила и энергия которых часто удивляет нас, мужчин. Спасибо вам за муки рождения, спасибо за воспитание и заботу, за бессонные ночи и частые молитвы за своих детей.


Хочу пожелать вам не уставать выполнять свою миссию в жизни. Черпайте силу и вдохновение у Самого Бога, Небесного Отца. Бог желает, чтобы вы наставляли своих детей (Притчи 6:20), молились и свидетельствовали своим детям о Боге с первых дней их жизни (Псалом 21:9). И еще мамы могут утешать как никто другой (Исаии 66:13). Вы нам нужны. Так пусть Бог продлит дни вашей жизни, даст вам сил и здоровья, духовной бодрости.
И напоследок хочу напомнить всем детям и мужской половине населения: любите и уважайте своих матерей. Покажите это на деле. Облегчите их участь, насколько вы можете.  Этого хочет Бог и это прилично настоящим мужчинам. Благословений всем вам, дорогие друзья. Мы скучаем за вами!

Константин Гончаров

biblechurch

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація