Усім добре відомо, кого вітають 23 лютого та 8 березня. Це свята чоловіків і жінок. Навіть не дивлячись на таку сумнівну дату,
як 23 лютого, — День захистника Вітчизни, що відзначався ще за радянських часів, — наша молодь не знехтувала чудовою нагодою зробити з нього яскраву подію.
Щоправда, цього року два свята поєднали в одну вечірку.


Як не дивно, жіноча тема гармонійно поєдналася з чоловічою у програмі молодіжного клубу JC Club, що відбувся 4 березня, якраз між двома святами. Вечірку було влаштовано у  «дитячому» стилі. Яскравий дресс-код та веселі конкурси пробуджували чи не в кожному того малюка, з якого він нещодавно виріс. boysgirls_2 Також на простих  «дитячих» прикладах викладалися «дорослі» істини з питань порозуміння. Присутні мали змогу подискутувати про позитивні та негативні риси чоловіків та жінок. Підсумки підбив спікер Олександр Матоляк, який вже мав досвід проповідування у молодіжних клубах (він навчається в ІПЦС). Особливу атмосферу створив сольний виступ Поліни Березуцької. Протягом усієї програми ведучі розважали зал конкурсами, цікавими відеокліпами та веселими жартами.

 

Ця зустріч стала особливою. Адже декілька років поспіль хлопці та дівчата готували окремі програми один для одного, а boysgirls_3 поєднання двох свят створило щось дійсно нове і цікаве, дозволило з іншого боку поглянути на популярні свята та переосмислити нашу роль і роль Бога у стосунках хлопців та дівчат. 

biblechurch

Залишити відповідь

Сологуб Сергій
Сологуб Сергій

Пастор ІБЦ, відповідальний за малі групи та служіння поколінь

Матеріал дотичний до розділу:

Молодіжне служіння ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація