Чоловіче служіння ІБЦ

ІБЦ

Хто краще зрозуміє чоловіка, як не інший чоловік. Робота, сім’я, суспільна діяльність – це те колесо, у якому крутяться всі до останку. Тому надзвичайно приємно провести декілька годин вільного часу серед хороших друзів у вільній атмосфері. Саме з таким настроєм приходять до нас чоловіки, охочі поділитися своїми думками, проблемами, досвідом. Незамінним атрибутом усіх зустрічей є читання Божого Слова. Адже це джерело корисних порад і зразкових історій чоловіків, яких Господь благословляв мужністю, силою волі та твердістю характеру. “Як бути успішним чоловіком” – рецепт простий і знаходиться на сторінках Біблії. Щоб удосконалюватися самому і в Божому Слові чоловіки проводять багато заходів.

Чоловіче служіння нашої церкви має декілька напрямів:

Чоловічі сніданки

Кожної першої суботи місяця всі бажаючі чоловіки збираються о 8.00 на ранкове спілкування. Актуальні теми не залишають байдужими, адже стосуються ролі чоловіка, його відповідальності, питання авторитетів, інше.

Спільні виїзди

Це можливість чудово провести декілька годин на велосипедах або за ловлею риби, з ночівлею в палатках чи під відкритим небом.
Усі зустрічі проводяться для того, щоб показати, що роль справжнього чоловіка бути лідером і у різних сферах життя. Адже відповідальний, мужній чоловік це запорука здорової сім’ї та прогресивного суспільства.
biblechurch

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Матеріал дотичний до розділу:

Чоловіче служіння ІБЦ

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація