Великі плани Бога втілюють люди. Звичайні люди, з якими ми вітаємося в церкві, стоїмо в черзі за кавою, або чиїх невгамовних дітей ловимо на сходах недільної школи. А в інший час приймають виклик, закочують рукава, і служать згідно покликання.
Якщо #ЦеркваВіри це #ЦеркваДії, то, виявляючи потреби і можливості, знаходяться відповідні служителі. Перед вами три чоловіки – сім’янини, лідери групи, які вирішили присвятити себе особливій справі поширення Царства Божого за межами своєї громади. Цих три звичайних чоловіки відчули покликання… і відгукнулися. На кожному з трьох богослужінь ми спостерігали за служінням кожного і молилися, рукопокладаючи на служіння благовісників. І ось їхні історії.

Андрій Мелешко і Віктор Мунько уже скоро рік як долучені до команди Церкви у нових кварталах Ірпеня. Будинки в нашому місті ростуть, як гриби після дощу. Тому Церква нових кварталів спрямована на те, щоб стати осередком для всіх, хто потребує Бога, шукає пізнання Ісуса в північній частині наших урбаністичних джунглів.
photo5427118721471719893
Ще далі “пішов” Владислав Драшпуль. Він долучився до проповіді Божого Слова у невеличкій громаді сусідньої Ірпеню Рубежівки. Помісна церква потребувала відповідального служителя.
photo5427118721471719895
Кожен з них отримав символічні робочі рукавиці, які є символом того, що церковне лідерство то не ієрархічний чин, а упокорене служіння, пов’язане з непростою і, часто виснажливою працею, яка отримає нагороду там, на небесах.

Ми знаємо, що це продовження виконання нашого бачення щодо поширення Царства. Тому молимося про нових посвячених і відповідальних працівників на Божу ниву: можливо саме ви станете наступними вісниками Євангелії, які приймуть виклик і понесуть Ісусів мир у нові серця, у нові міста.

Сидорчук Яся

Залишити відповідь

Романюк Микола
Романюк Микола

Старший пастор ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація