Знаєте, що зазвичай відчуваєш, коли подивишся якийсь дуже гарний фільм? Чи промайнуть фінальні кадри суперцікавого телевізійного талант-шоу? Певно, знаєте: чекаєш другого сезону… І можливість побачити довгоочікуване продовження неабияк надихає!
Ось з такими приблизно емоціями в Ірпінській Біблійній Церкві зустрічали другий сезон сімейного клубу «Разом назавжди», місією та головною метою якого є поміч подружнім парам  у збудуванні міцних стосунків згідно з задумом Всевишнього. Перша цьогорічна зустріч клубу відбулася минулої суботи, 13 вересня.  І відчути очікування чогось надзвичайного, можна було з першої  хвилини: ще до офіційного початку зустрічі велика зала була заповнена.
Simeyniy_club_razom_nazavzhdi_2
the-mr-mrs-quiz
Simeyniy_club_1
Вечір промайнув, як-то кажуть, на одному диханні: традиційні рубрики і призи від ведучих Лори та Віктора, багато гарної тематичної музики (в якому, до речі, теж приймають участь дві подружні пари). Традиційно-вишукане  і смачне частування від «шеф-кухаря» клубу Тетяни Романюк. І ще кілька пунктів програми, до яких хочеться  придивитися детальніше.
По-перше, гра вечора: кожний столик мав завдання за короткий час побудувати найвищу та найміцнішу башту з певних матеріалів, що на перший погляд  до будівельних аж ніяк не відносяться – паперу і коктейль них трубочок. Втомлені робочим тижнем пари спочатку скептично слухали, придивлялися…  За деякими столами, коли жінки вже взялися за справу, чоловіки ще неспішно пили каву..  А потім сталося неймовірне: дорослі, поважні люди почали бавитися, як діти, та з ентузіазмом лаштувати свої башти. Коли споруди на деяких столах сягнули метрової  висоти, рівень азарту сягнув свого апогею: було чути вигуки, хтось підскакував, хтось прикрашав свою «хатину» прапорцями з жовто-блакитних соломинок, хтось – намальованими серцями.. Це й справді було дуже весело!  А ще прийшла думка: як часто в сімейному житті виникають перешкоди, які здаються складними і нездоланними. Насправді ж вони є просто паперовими баштами, які при бажанні дуже легко зруйнувати…
Simeyniy_club_razom_nazavzhdi_3
Simeyniy_club_razom_nazavzhdi_6
І по-друге і головне. Тема вечора, якою блискавично ділився спікер сімейного клубу, пастор Ірпінської Біблійної Церкви Станіслав Ґрунтковський. Вона називалася «5 випробувань кожної родини», проте подружжя почули не тільки перелік цих непереможних «башт» на шляху до сімейного щастя. Усі присутні змогли дізнатися і про небезпечні симптоми, які вказують на наявність проблем у стосунках, і про методи здолання цих проблем, і про ознаки переможного шлюбу – тобто,  ті речі, присутність яких була помічена в усіх сім’ях, які прожили довге спільне щасливе життя. Серед таких ознак, наприклад, – збереження шлюбної вірності, прояви вдячності, позитивне спілкування, проведення якісного часу разом та духовне збагачення родини через читання Біблії. Названі речі прозвучали як цінні й корисні поради, а ще пастор Станіслав говорив про необхідність змінюватися через навчання, про те, як важливо моральні чинники «вплітати» в систему власних цінностей кожної подружньої пари…
Simeyniy_club_razom_nazavzhdi_7
Simeyniy_club_razom_nazavzhdi_8
Тож, другий сезон розпочато! Ми запрошуємо всіх, для кого цінність сім’ї  залишається важливою і актуальною темою. Разом назавжди! Це не просто ідея, це поклик до дії. Друга зустріч клубу буде 11 жовтня. Тож приходьте! Не пожалкуєте.

НА ПОДІБНУ ТЕМУ

Ільницька Зоя

Залишити відповідь

Ґрунтковський Станіслав
Ґрунтковський Станіслав

Матеріал дотичний до розділу:

Малі групи для сімей

Сімейне служіння ІБЦ

Недільне зібрання

Виберіть зручний час. Два однакових Богослужіння.

10:0012:00

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація