Неділя, 25 червня 2017

Істина витягла мене із рабства залежності

Diogo Rincon - найкращий бразильський легіонер «Динамо» в історії клубу, Чемпіон світу серед юніорів (U-17), Чемпіон України та Володар Кубку України. Він провів у складі «Динамо» шість сезонів та забив 46 голи.
«Тут, в Україні, я пережив піковий період в своїй футбольній кар’єрі. Тут я отримав найбільше престижу, титулів, слави і грошей. Але разом з цим в моєму серці була величезна порожнеча. Маючи все, я не мав нічого і не знав, як заповнити цю порожнечу. Я пробував заповнити її гуляннями, святкуваннями та алкогольними напоями. У той час, коли я знайомився із безліччю важливих людей тут, я не знав найважливішої Особистості. Я не знав істини, яка є в Ісусі. Я хотів завоювати весь світ, але ледь не втратив душу. Я був великим егоїстом.
Три роки тому я прийняв Христа у своє життя. Зараз я живу цією істиною і щодня шукаю її. Господь відновив моє життя і мої стосунки в сім’ї. Сьогодні ми приїхали з командою, щоб через футбол проповідувати Христа. Я дуже мріяв про таке повернення до України і хочу ділитися тим, наскільки кардинально Господь може змінювати життя» - поділився Діого.
Тривалість: 17 хв.