Неділя, 15 січня 2012

Унікальність християнства

У жодній релігії світу ми не знайдемо, щоб іхній основоположник, учитель, пророк, вождь, лідер, хто завгодно - воскрес. Унікальність християнства полягає саме в воскресінні Ісуса Христа.
Тривалість: 52 хв.
biblechurch
Поділитися:

Продовження тематики

Тільки Ісус
Тільки Ісус
05.02.2012
Мені ще ніколи не доводилось переживати такі труднощі, як із цією проповіддю: говорити про настільки простий, але настільки неактуальний текст Біблії. Якби проповідь була про те, як розбагатіти, то це викликало б неабияку зацікавленість. Неймовірний попит існує також і на тему сексу. Але коли мова заходить про погляди на церкву та інші серйозні питання, то люди щиро не розуміють, навіщо повторювати те, про що вже...
апологетика
Михайло Чуєв
29.04.2012
Якщо в сім'ї до дітей постійно проявляють справедливість, а не любов, вони прагнуть якнайшвидше покинути цю сім'ю. А якщо одна любов і ніякої справедливості - їм дуже зручно, і вони, подорослішавши, ніколи не покинуть її. Саме тому важливий баланс.
Ця проповідь допомагає відчути рівновагу, яка є у Бога між справедливістю і милосердям, і самим бути такими ж.
Сергій Колесніков
18.12.2011
Якби ми народились в Ірані, то ким би ми були: християнами чи мусульманами? А якби народились на островах Меланезії, то вірили би ми в Ісуса Христа чи в Джона Фрума? Чому ми християни? Невже тільки тому, що народились у християнській країні?

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація