Неділя, 22 травня 2016

Ми знаємо, як тобі допомогти, бо ми були такими ж...

Ми знаємо, як тобі допомогти, бо ми були такими ж...
[Тема]
Кинути пити? Залишити наркотики? Втекти від своїх власних бажань? Багатьох лякає вже сама думка про це. У нарко і алкозалежних передчуття, що тоді їхнє життя полетить у чорну діру. І що ніхто їх анітрохи не здатен зрозуміти.
Саме тому в Київській області було створено шість реабілітаційних центрів, де вже багато років працюють люди, яким вдалося вирвались із кола. Вони добре знають, ЯК МОЖНА звільнитись від залежності, а як не можна. І саме зараз є місця, які, до речі, безкоштовні для реабілітантів. Подробиці за телефонами 063-713-50-16, 096-010-11-01, 066-472-46-92 або на сайті http://revival.kiev.ua/
Серія: Тематична
Тривалість: 6 хв.


biblechurch
Поділитися:

Продовження тематики

залежність
залежність
17.11.2013
Ті базові моделі поведінки, які необхідні для виживання, Бог заклав в людину через інстинкти. Одним із них є навчання через наслідування. Діти копіюють дії, мову, манери дорослих, що складає основу іхнього розвитку.
В духовному світі те ж саме. Діти Божі переймають характер Отця, яким вони Його пізнали. Тому апостолу нічого не залишається, як просто направити читачів на шлях наслідування, який вони знають з дитинства.

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація