Микола Романюк

Микола Романюк

Старший пастор
24 червня 1973 року народився у місті Бориславі, що на Львівщині. Після завершення сердньої школи навчався у Дрогобицькому педагогічному інституті та Одеському державному університеті; за фахом - викладач німецької мови та літератури.
Навчаючись в інституті, активно займався духовним просвітництвом, викладаючи уроки Біблії у загальноосвітній школі та ліцеї. У цей же час відчув покликання до духовної праці і богословської освіти.
З 1993 по 1997 рік вивчав богослов’я в Одеській Богословській Семінарії, після завершення якої був запрошений у новостворений Інститут підготовки церковних служителів в Ірпені.
Одразу приєднався до щойноствореної громади Ірпінської Біблійної Церкви. Звершував служіння диякона та проповідника і в 2002 році був рукопокладений на служіння пастора-учителя.
Тривалий час поєднував церковне служіння та викладання, а згодом і керівництво в Інституті підготовки церковних служителів.
Влітку 2009 року був обраний старшим пастором Ірпінської Біблійної Церкви. До особистих пріоритетів відносить допомогу віруючим людям і служителям досягати зрілості і успішного служіння у Царстві Божім.
Пастор Микола на запрошення декількох семінарій викладає Церковну історію та розвиток церковного служіння і духовного життя і є промовцем на лідерських та пасторських конференціях та семінарах.
Разом з дружиною Тетяною виховує синів Івана і Марка та доньку Дарину.
Улюбленим відпочинком вважає спілкування з друзями, читання та подорожі.
Значущий текст Писання: «Над усе, що лише стережеться, серце своє стережи, бо з нього походить життя» (Приповістки 4:23)

Контакти:
тел.: (04597) 62-561
e-mail: rmikola@gmail.com
twitter: @rmikola
Недавні виступи
Неділя, 31 грудня 2023
Уривок: Псалмів 42:6
Серія: Звіт
Тривалість: 48 хв.
Неділя, 24 грудня 2023
Уривок: Луки 2:1-7
Серія: Свята
Тривалість: 39 хв.
Неділя, 17 вересня 2023
Серія: Тематична
Тривалість: 59 хв.
Сторінка 1 з 29
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація