Неділя, 14 квітня 2013

Людина, яка здивувала Бога

Біблія часто описує подив людей, які спостерігали за Ісусом Христом. Він дивував їх нестандартним мисленням, незвичними пріоритетами, небаченою силою, незрівнянним відношенням до людей. І це природньо - Він же Бог!
Інша справа - люди. Для Бога вони, як на долоні. Нічого нового.
Проте було 2 випадки, коли люди таки здивували Ісуса, і обидва торкались віри. В першому, негативному, Він був шокований глибиною невір'я своїх родичів та земляків (Мк. 6:6). У другому - був вражений нечуваною довірою одного римлянина, причому настільки, що не зміг пригадати аналогічного ставлення навіть серед євреїв (Лук. 7:9). А диво, яке дивує Бога, від того стає ще дивнішим!
Тривалість: 23 хв.
biblechurch
Поділитися:

Продовження тематики

Такий (не)потрібний Ісус!
Такий (не)потрібний Ісус!
21.04.2013
Є люди, які заради любові готові на все. Поряд не вгамовуються осуджуючі їх за це. А неподалік немає спину спостерігачам.
Серія "Такий (не)потрібний Ісус" продовжується історією жінки, яка мала причини любити і не мала часу прораховувати.

Перейти до конспекту проповіді...
стереотипи
Дмитро Колесник
24.03.2013
Коли молодого Давида перед боєм із велетнем Голіафом зодягнули у традиційний, але незвичний бойовий обладунок царя, Давид опинився перед вибором - поступити, як прийнято, чи залишитись собою. Одяг Саула став для нього символом неприродньої (нав'язаної) моделі поведінки.
Скільки би Бог не говорив про послух, Він не перекреслює індивідуальність. Творцю приємно, коли творіння любить Його всім серцем СВОЇМ, всією душею СВОЄЮ, всіми силами СВОЇМИ і всім розумом...

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація