Неділя, 24 березня 2013

Одяг Саула

Коли молодого Давида перед боєм із велетнем Голіафом зодягнули у традиційний, але незвичний бойовий обладунок царя, Давид опинився перед вибором - поступити, як прийнято, чи залишитись собою. Одяг Саула став для нього символом неприродньої (нав'язаної) моделі поведінки.
Скільки би Бог не говорив про послух, Він не перекреслює індивідуальність. Творцю приємно, коли творіння любить Його всім серцем СВОЇМ, всією душею СВОЄЮ, всіми силами СВОЇМИ і всім розумом СВОЇМ. Не треба служити Богу ЧУЖИМИ засобами! Мета даної проповіді - застерегти нас від шаблонного мислення й сліпого повторювання. Хто йде по чужій колії, не залишить слідів! Слово пастору Дмитру Колеснику.
Серія: Тематична
Тривалість: 56 хв.

biblechurch
Поділитися:

Продовження тематики

стереотипи
Костянтин Тетерятников
28.04.2013
Ламання стереотипів - це справа невдячна, а деколи і відверто скандальна. Але без неї ніяк. Великі учителі тим і великі, що не йшли протоптаною стежкою.
Притча про доброго самарянина - це одна із історій, якою Ісус Христос руйнував звичні уявлення про доброту. Все переверталося з голови на ноги: високе ставало низьким, другорядне - головним, хвалене - ганебним.

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація