Неділя, 17 лютого 2013

Мрії на візку

Сергій та Наталія Больчуки одружилися у 1997 році. Маючи добрі серця та палке бажання допомогти нужденим, Сергій і Наталія служили скрізь: проводили душевну та фізичну реабілітацію наркозалежних, працювали з бомжами, відвідували одиноких людей. Великою радістю для подружжя стало народження сина Любомира. Вдячні Богу, Сергій та Наталія продовжували служити людям, а Господь розширював їхнє бачення. Сім'я Больчуків хотіла повністю присвятити себе місійній праці.
Того дня вони поверталися з друзями додому. Сергій був за кермом, Наталія сиділа з дитиною позаду. Раптом на обгоні лопнуло колесо, і Сергій втратив керування над автомобілем. Машина злетіла з дороги в кювет і, перевертаючись, пролетіла 25 метрів. На щастя всі залишилися живі та не отримали значних ушкоджень. Усі, окрім Наталії. Її діагноз прозвучав, як вирок: перелом шийного відділу хребта з ушкодженням спинного мозку. Це означало, що ходити вона не зможе ніколи.
Травма стала крахом усіх мрій та бажань Наталії. Вона ніяк не хотіла вірити, що на все життя залишиться неповносправною і стане повністю залежною від чоловіка. До жінки почали приходити всілякі сумніви. Невже Бог її не любить? Чому це з нею сталося? Адже вона так хотіла служити Богові! Почався період депресій та замкнутості у собі.
Але під час однієї молитви Наталія сказала Господу, що довіряє Йому і приймає будь-який стан. У ту ж мить вона наповнилася миром. Далі Бог через життя жінки почав показувати їй, що ця ситуація недаремна.
Серія: Свідоцтво
Тривалість: 50 хв.


biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація