Неділя, 25 листопада 2012

Імунітет, якого немає

Багато людей впевнені, що мають імунітет до гріха. Одні нізащо не притронуться до спиртного, інші - до чужого, треті - принципово не скажуть неправди. Для одних справою честі завжди буде встановлення справедливості, іншим - природніше буде підставити другу щоку. Є цнотливі люди, які будь-який натяк на позашлюбні стосунки розцінять як дикість. Є миролюбиві люди, яким для того, щоб з кимось посваритись, треба прикласти небачену силу волі! Всім допомагає роками або навіть віками напрацьований імунітет до якогось конкретного гріха.
Але є гріх, до якого ні в кого нема імунітету. Про цей вразливий стан серця, з якого починаються грішні вчинки, піде мова в проповіді. Пастор почне з визначення гріха, розкаже про його сутніть та наслідки, заглибиться в механізм спокуси. В другій частині проповіді він поведе нас до Ісуса Христа, в присутності якого долається будь-який імунодефіцит.
Серія: Тематична
Тривалість: 42 хв.

 

Готуючись до проповіді, ми провели опитування, що люди думають про гріх. Це опитування згодом стало цікавим та показовим вступом до теми:

 

biblechurch
Поділитися:

Продовження тематики

боротьба зі спокусами
Олександр Балахон
20.09.2015
боротьба зі спокусами
27.10.2013
Кому наркотики здавались виходом із відчаю, зараз шукають вихід із залежності від них. Або втомились шукати. Те, що обіцяло втіху, кидає людей в ще більший відчай і апатію. Така іронія хімічного задоволення.
Особливо страждають близькі родичі. Існує навіть так звана співзалежність — нав'язливо-хворобливий стан оточуючих, який ще більше загострює кризу. Що ж робити? Як вийти з наркотичного кола? Як треба і як не треба проявляти любов...

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація