Неділя, 15 липня 2012

Стосунки: не виїзджай на зустрічну

Вискочити на зустрічну у стосунках - наскільки це небезпечно, необачливо, необережно, нерозумно, невиправдано, неприродньо, незворотньо, і водночас - наскільки це легко, природньо, зрозуміло?
Ґрунтовний виклад "правил взаємного руху" з уст пастора церкви Миколи Романюка сприймається з особливою довірою. Етика, яка чіпляє за живе! Таку проповідь не можна пропустити!
Тривалість: 57 хв.
biblechurch
Поділитися:

Продовження тематики

Межа небезпеки
Межа небезпеки
22.07.2012
Що ти за мужик, якщо не вмієш вирішувати проблеми? Ці слова люблять повторювати і чоловіки, і жінки. Вважається, що чоловік "заточений" під вирішення проблем і не повинен боятися їх. Виховується впевненість: я чоловік і я справлюсь. І це добре.
Проте є сфера порнографії, де такий впевнений підхід лише заважає. У своїй проповіді Сергій Перевишко переконує, що саме тут проблеми потрібно не просто вирішувати, А І...
етика
Михайло Черенков
15.12.2013
Ранувато вважати рабство пережитком минулого, а 6-й розділ листа до Ефесян - застарілим. Новий час приносить лише нові форми рабства. Саме час зупинитись на принципах трудової етики Біблії, творчо застосовуючи їх в своєму житті.

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація