Неділя, 01 липня 2012

Божі межі - свобода чи рабство?

Слова про добро і зло часто сприймаються з нудьгою. "Навіщо повторювати банальності? - обурюються люди. - І коню зрозуміло, що правильно, а що ні в ідеальних умовах! Ви мені краще підкажіть, як поступати в моїй ситуації!".
І дійсно. Досить говорити про біле та чорне! В житті є чимало сірих зон. Пропонуємо прослухати проповідь Сергія Сологуба, який із притаманною йому живістю показав, як треба вирішувати питання, на які нема швидкої відповіді.
Тривалість: 51 хв.
biblechurch
Поділитися:

Продовження тематики

Межа небезпеки
Межа небезпеки
08.07.2012
Жила собі миша. Якось вилізла вона зі своєї нірки, дивиться - пастка лежить! І яка приваблива, з сальцем! Ох і невторопні ж люди пішли! Невже вони справді надіються, що я дозволю собі дотронутись до неї? Дзуськи!
Так ходила-ходила вона навколо, не спускаючи очей із сала і міркуючи: "Дотронутись-то не можна, а понюхати?". Підійшла вона акуратно, витягнула свою мордочку, вдихнула запашні аромати... І тут, сама того не...
етика
Микола Романюк
15.07.2012
Вискочити на зустрічну у стосунках - наскільки це небезпечно, необачливо, необережно, нерозумно, невиправдано, неприродньо, незворотньо, і водночас - наскільки це легко, природньо, зрозуміло?
Ґрунтовний виклад "правил взаємного руху" з уст пастора церкви Миколи Романюка сприймається з особливою довірою. Етика, яка чіпляє за живе! Таку проповідь не можна пропустити!

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація