Неділя, 01 липня 2012

Божі межі - свобода чи рабство?

Слова про добро і зло часто сприймаються з нудьгою. "Навіщо повторювати банальності? - обурюються люди. - І коню зрозуміло, що правильно, а що ні в ідеальних умовах! Ви мені краще підкажіть, як поступати в моїй ситуації!".
І дійсно. Досить говорити про біле та чорне! В житті є чимало сірих зон. Пропонуємо прослухати проповідь Сергія Сологуба, який із притаманною йому живістю показав, як треба вирішувати питання, на які нема швидкої відповіді.
Тривалість: 51 хв.
biblechurch
Поділитися:

Продовження тематики

Межа небезпеки
Межа небезпеки
08.07.2012
Жила собі миша. Якось вилізла вона зі своєї нірки, дивиться - пастка лежить! І яка приваблива, з сальцем! Ох і невторопні ж люди пішли! Невже вони справді надіються, що я дозволю собі дотронутись до неї? Дзуськи!
Так ходила-ходила вона навколо, не спускаючи очей із сала і міркуючи: "Дотронутись-то не можна, а понюхати?". Підійшла вона акуратно, витягнула свою мордочку, вдихнула запашні аромати... І тут, сама того не...
свобода
Михайло Черенков
13.09.2015
На жаль, церква майже не вчить про те, на що люди витрачають більшу частину свого життя. Це робота, праця, труд. Більшістю людей це сприймається як прокляття, муки, рабська повинність. Дивно, але факт: християни схильні з цим погодитися...
етика
Сергій Перевишко
05.07.2015
Три роки тому вже була проповідь на схожу тематику. Вона називалась "Обережно: мода!" і давала практичні поради, як слід вдягатися.
Щоб не повторюватися, я в цій проповіді пропоную подивитись не просто на одяг, який ми носимо, а й на серце, яке диктує нам, що носити. Мова піде про три речі:
1. Чотири типи стилей одягу і проблеми з цим пов'язані;
2. Навіщо вдягати той чи інший одяг?
3....

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація