Статті
Вдохновновляющая встреча с сёстрами PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: ІБЦ   
Субота, 19 березня 2016 00:13
БVdoviлагословенное время разделили мы с сестрами 5 марта 2016 года. Такие встречи время от времени проводятся для общения и ободрения сестер, однако, в этот раз встреча была необычной, так как за ободрением пришли не только женщины, но и пастора нашей церкви. Каждый пастор делился коротким словом и пожеланием, вдохновляя сестер не уставать трудиться для Господа, искать опору и утешение в Боге, быть светом и благословением для окружающих. Очень много было сказано и прочитано, так что духовную пищу, несомненно, получили все присутствующие.
 
Для тих, хто шукає PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: Ніна Замостян   
Вівторок, 01 березня 2016 10:48
Molodizhniy_babir_ludiМолодіжний табір - це завжди особливий час. 13-14 лютого більше 40 хлопців і дівчат нашої церкви разом насолоджувалися спілкуванням у колі знайомих, роздумами над Словом та відпочинком у таборі "Для тих, хто шукає", організованих нашим молодіжним рухом "Світло".
Приїхавши на територію табору, ти вже відчуваєш себе ніби в казці, навколо сніжно, а в голові проминають картини з відомого кінофільму «Хроніки Нарнії».І ось ми на місці… Розселення, вечеря і спільне вечірнє зібрання. Все розпочалося з доволі цікавої гри, яка має назву «Рулетка почуттів»: кожний учасник табору отримував прапорець зі свої прізвищем та ім’ям і перед ним був перелік різних почуттів. Людина мала обрати саме те почуття , яке охоплює її на даний момент. Дві години відвертої гри: ділилися радощами і невдачами, труднощами та досягненнями…
 
Круглий стіл «Сильна родина – сильна Україна PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: ІБЦ   
П'ятниця, 26 лютого 2016 15:27


image1«Сильна родина – сильна Україна» – за цією темою 18 лютого 2016 року відбувся круглий стіл у м. Ірпені. Зустріч проходила у приміщенні міської бібліотеки і мала на меті об'єднати громадські організації, релігійні громади, профільні та дотичні міські служби і комітети. Захід проходив за ініціативою Міжконфесійної ради, до якої увійшли керівники основних релігійних громад ірпінського регіону.

 

 
Як проводити час разом - поради одруженим парам PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: ІБЦ   
Вівторок, 23 лютого 2016 00:17
Simeyniy_klub_Razom_Nazavzhdi_zastavkaЩо таке любов?... Не побоюся голосних слів, але мільярди людей задають це питання хоча б раз у своєму житті. Наприклад, звичайна дiвчинка Ноель (7 років) зрозуміла для себе, що «Кохання - це те від чого ти посміхаєшся, навіть коли утомився.» На жаль, так багато людей не знаходять правильну відповідь на це вічне питання…
 
Коли вагітність свято або любов VS журба PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: Зоя Ільницька   
Неділя, 31 січня 2016 21:59
e9c78a099f5e3b690d7718d22bc67940
23 січня, в Ірпінській Біблійній Церкві відбувся незвичайний жіночий вечір. Як ви знаєте, творчі жінки і дівчата з нічого можуть зробити й салат, тому, напевно, немає вже того, що могло б здивувати... Та й вечірки для майбутніх матерів під назвою «Перше свято немовляти» в ІБЦ вже давно стали традицією, бо проводяться ось уже 17-й рік поспіль… На диво усім головна героїня свята – Оксана Бойко, мама п’яти дітей, один з яких взятий на опікунство – попросила назвати його «Святом вагітності». А чому – усі присутні взнали вже підчас інтерв’ю з нею самою: цим вона хотіла проголосити, що вагітність бажаною шостою дитиною для них з чоловіком - не тягар, а справжнє свято.
 


Сторінка 9 з 46
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація