Статті
Як «писалась» історія ІБЦ PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: Наталія Семко   
Субота, 12 грудня 2015 17:13
Liderska_disscusionЧи помічали ви, що більшість важливих змін в нашому житті приходить майже непомітно? Звісно, є речі за які ми боремося, свідомо переживаємо кожен сантиметр змін, проводимо ночі на проліт, стоячи на колінах в молитві і благаючи про якісь рухи. Але ж як часто буває, що лише озирнувшись назад, ми помічаємо, як багато перемін звершено, скільки уроків засвоєно і роботи здійснено. І з сльозами на очах дякуємо Богові за Його велику, але часом, непомітну для нас, роботу.
Щось схоже 36 лідерів різних служінь Ірпінської Біблійної Церкви пережили 4 та 5 грудня.  Спочатку провели час, читаючи бачення для церкви, яке в вже такому далекому минулому написав наш пастор Костянтин Гончаров. Намагалися зрозуміти, чи досягнули усього, що колись здавалося лише мріями. І, напевно, абсолютна більшість переживали цей момент з великою вдячністю в серцях, усвідомлюючи як багато планів, які були такі далекі від реальності, Бог виконав, використовуючи Своїх вірних людей.
 
Стихи из Библии и задания на Адвент PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: ІБЦ   
Четвер, 10 грудня 2015 11:33

456a261a288e2c1cc985197d98cdb7a4Советское прошлое напрочь вымыло из сознания людей ожидание Рождества, заменив его Новым Годом. Вернуться к правильным приоритетам поможет замечательная христианская традиция, под названием Адвент. Адвент - это название предрождественского периода, начинающееся за 4 недели до Рождества.  Это замечательный способ подготовиться ко встрече Рождества всей семьей. Библейские тексты на каждый день Адвента помогут осмыслить в кругу семьи пророчества и цитаты о Рождестве Иисуса Христа.

 
Жіноча вечірка "В очікуванні Різдва" PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: ІБЦ   
Вівторок, 08 грудня 2015 14:42

d17b99fb2e2612d65ebc46f81006bd5bЗапрошуємо дівчат та жінок на атмосферну зустріч "В очікуванні Різдва", яка відбудеться 20 грудня. Запрошення для участі можна взяти  у Алли Варносової.

Нехай Господь поблагословить тебе, і нехай Він тебе стереже (Числа 6:24)

 

20

 
8 речей, які ви не знали про Aдвент PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: Поліна Шимпф   
Понеділок, 07 грудня 2015 00:30
Advent_2015_svichkiПовні розпродажі, «чорна п’ятниця»  та одна одної краще розмальовані вітрини – таке «очікування» Різдва ми імпортували зі Сполучених Штатів. Та ми запозичуємо не тільки погане. З західної культури до нас прийшла традиція Адвенту – чотирьох тижнів до святкування Різдва за Григоріанським календарем. Роками християни намагаються ствердити, що купити лапату ялинку, найбільшу гірлянду, знайти подарунки для родичів та встигнути скупитися, доки спорожніють вітрини - не означає підготуватись до Різдва. Справжнє очікування народження Христа далеке від споживання. Цей час Адвенту присвячений перегляду ключових тем в Біблії для приготування до приходу Спасителя-новонародженого.
 
Адвент - віримо, надіємося, очікуємо! PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: Яся Сидорчук   
Вівторок, 01 грудня 2015 22:54
Advent_2015_na_sluzh29 листопада в Ірпені випав перший сніг сезону 2015-16. На зеленій траві і жовтому листі лягали величезні шматки білої вати. Діти ловили сніжинки, дорослі підставляли обличчя подивитися на цю красу, або навпаки ще більше ховалися під капюшон. Ось так в неділю передчасно на два дні почалася зима. Але дещо в нашому житті теж трапилося раніше, ніж зазвичай.
В цей день ми урочисто відкрили декаду Адвенту – час приготування до Різдва. Ви б могли подумати, до 24 грудня, Дня народження Христа, ще стільки часу?! Але це особливий час, який ми плануємо ви тратити не в роздумуваннях над акційними скидками на подарунки, та приготуваннями до Нового року, а над ціллю і важливістю приходу Спасителя на землю.
 


Сторінка 11 з 46
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація