Статті
Випускний у недільній школі PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: ІБЦ   
П'ятниця, 18 червня 2010 07:59
01

6 червня в Ірпінській Біблійній Церкві святкувався випуск недільної школи. Цього року для чотирьох хлопчиків і двох дівчаток почався новий етап життя. Вони стали духовно зрілішими й готовими до нових поворотів долі.

Уже 13 років поспіль дітки 12–13 років закінчують курс недільної школи, де вони знайомляться із Святим Писанням, героями Старого й Нового Заповіту, роблять цікаві саморобки і весело проводять час, знайомлячись з іншими дітками. Цьогорічне свято було особливим.

 
Змагання із стрітболу PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: Дмитро Нечитайло   
Понеділок, 14 червня 2010 16:01

EC64F80100E1-4 29 травня на території Ірпінської Біблійної Церкви відбулися змагання в рамках проекту «За життя». Цього разу змагалися стрітболісти.

 

 
Футбол для дівчат PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: ІБЦ   
Середа, 09 червня 2010 12:57

football Пенальті, FIFA, центрфорвардці та багато інших слів традиційно належать до суто хлопчачої лексики. Проте дівчата з Ірпінської Біблійної Церкви вирішили подолати цей стереотип. То не вітер здіймає пилюку на полі то активістки роблять перші па у футбольному танку (бо справжньою грою це ще тяжко назвати)

 

 
Чи є життя після школи, або Як молодь відсвяткувала випускний PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: ІБЦ   
Понеділок, 07 червня 2010 17:56

vupusk Одного сонячного весняного дня, а саме 29 травня, молодь ІБЦ мала нагоду привітати своїх друзів з одним із найважливіших в їхньому житті днем — закінченням школи. Останній дзвоник, випускний бал — згадуючи ці слова, у багатьох із нас з’являються посмішки на обличчях та грайливі вогники в очах. День випуску завжди дуже хвилюючий, адже у ньому немов би поєднуються спогади про шкільні роки та роздуми про близьке і трохи лякаюче майбутнє.

 

 
ART-party PDF Друкувати Електронна адреса
Автор: Яся Сидорчук   
Субота, 05 червня 2010 18:25
art_paty Зустріч у молодіжному клубі, що відбулася 21 травня, здивувала присутніх особливим яскравим настроєм та дивовижною атмосферою. Це було ART-party! Що ж воно таке? ART-party — це конкурс творчості, фантазії і винахідництва, які можна проявити у фото, відео, малюнках, кулінарних шедеврах, дизайні та оформленні одягу, прикрас та аксесуарів ручної роботи.
 


Сторінка 44 з 46
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація