Дитяче служіння
Навіщо Ірпеню християнська гімназія?
Автор: ІБЦ    Понеділок, 15 серпня 2016 11:28    PDF Друкувати Електронна адреса
IHGМи живемо і служимо у молодому місті, яке постійно розбудовується і наповнюється новим жителями. А оскільки це найчастіше молоді сім’ї, то наше місто також не вщухає від радісного дитячого галасу.
Успішний досвід служителів Ірпінської Біблійної Церкви в  організації дитячого міні-садку та груп раннього розвитку “Мамин вихідний”, християнського футбольного клубу, музичної студії “Левит”, дитячого спортивного клубу “Awana”, а також фестивалі та свята, показують, що у нас є потенціал і необхідний ресурс, який може більше і краще послужити на благо нашого міста.
Але є щось важливіше. Це ідея, а точніше бачення. Бачення якісної освіти, світлої атмосфери і живої зацікавленості у навчані самих дітей — це з однієї сторони, а з іншої — батьки, які впевнені у особистій відповідальності та щирій посвяченості вчителів та педколективу, які не просто організовують процес, але допомагають батькам формувати світогляд та навики їхніх дітей, майбутніх геніїв і творців, підприємців і авторів, керівників і винахідливих висококваліфіківаних працівників.
Що нас мотивує? Громада Ірпінської Біблійної Церкви не спроста є засновником гімназії — ми щиро бажаємо допомагати батькам виховувати майбутнє покоління українців на християнських принципах, як основи цілісного розвитку особистості, а також сім'ї, дружби і роботи. Усі викладачі і вихователі є фахівцями у своїй справі, які турбуються про інтелектуальний та творчий розвиток учнів, про патріотичне виховання молодого покоління, а також є практикуючими християнами.
Ми раді оголосити, що з 1 вересня 2016 року стартує 1 клас початкової школи Ірпінської Християнської Гімназії. Триває набір і ми запрошуємо батьків і майбутніх першокласників на співбесіду.
Що ми пропонуємо:
— невеликі класи: 12-15 учнів;
— сучасна програма вивчення англійської мови з американською системою сертифікації;
— сучасний обладаний клас;
— можливість повного дня зайняття дітьми;
— розвиток креативності у нашій арт-студії (малювання, ліплення, пісочна анімація)
— різноманітні додаткові можливості творчих і спортивних занять.
Для того щоб отримати іншу корисну інформацію щодо умов та оплати та щоби записатися на співбесіду телефонуйте Інні Валеріївні (097 477 45 45) або пишіть Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Приєднуйтеся до нас у facebook 
Irpinska_Hristianska_Gimnaziya2
 
Музичний табір "Левит" - канікули з користю
Автор: ІБЦ    Вівторок, 12 липня 2016 23:18    PDF Друкувати Електронна адреса
Tabir_levit_gitara2Ще не встигли охолонути пристрасті і позитивні емоції через Irpin Sport Fest, організований молоддю Ірпінської Біблійої Церкви, як нас уже промайнула інша подія - музичний табір. У липні, для 40 дітей з музичними талантами, ІБЦ разом з університетськими професорами з США організували цікаву програму. Канікули з користю! Місія Music in World Cultures разом з викладачами студії Левит проводила майстер-класи та зайняття гри на музичних інструментах та вокалу. Для дітей також були інші забави - руханки та спортивні конкурси, хорові зайняття та ігрове сольфеджіо, а також практикували виконання творів разом, знаходили спільну мову. Учасники табору  - це дітлахи віком 8-12 років з музичних шкіл Ірпеня, Києва, Гостомеля і Бучі.
 
Будь у тонусі! Продовжуємо активне літо
Автор: ІБЦ    Субота, 02 липня 2016 13:10    PDF Друкувати Електронна адреса

44839d0ed632b71a2d61dbf268180646Запрошуємо дітей та підлітків на супер-програму літніх таборів. Детальна інформація та реєстрація по контактним телефонам.

 
Музичний табір "Левит"
Автор: ІБЦ    П'ятниця, 24 червня 2016 00:19    PDF Друкувати Електронна адреса

LivitiУвага батькам! 4-8 липня організовується музичний табір Левит для дітей віком 8-12 років.
Обов'язкова умова - наявність музичної підготовки, або навчання у музичній школі.
Реєстраційний внесок - 100 грн, кількість місць обмежена.
Детальна інформація у Матвійчука Олексія (067) 230 70 39 
Для попередньої реєстрації, заповніть, будь-ласка форму для участі:

https://docs.google.com/forms/d/1nWH3IWynFNpWar43lc99y_Tb3DgLdgM-n_s7cg4fXT0/viewform

 

74ccfe68413d18c7ff3f53691049748c

 
Музичне свято від "Левит"
Автор: ІБЦ    Четвер, 09 червня 2016 21:40    PDF Друкувати Електронна адреса
Levit_Irpin_Irpen_Ostri
29 травня 2016 року о 17:00 на території Ірпінськоі Біблійної Церкви відбувся звітний концерт музичної студії "Левит". Програму відкрила незмінна ведуча Таісія Лукіч. Своїм ліричним вступом вона підготувала слухачів до занурення у світ чудової музики, запропонувавши  пороздумувати над своїм життям, зазирнути у своє серце. Чи не концерт прекрасних композицій є, власне, найкращим місцем для цього?
 


Сторінка 2 з 7
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація