Дитяче служіння
Незвичайний різдвяний урок
Автор: ІБЦ    Вівторок, 20 січня 2015 00:00    PDF Друкувати Електронна адреса
Rizdv_urok4Для багатьох дітей, Різдво – це сімейне свято, на яке обов’язково має бути ялинка, подарунки, на столі, смачна їжа, палаючі вогники по всьому місту, веселощі і таке інше. Але в такій суєті можна забути як зміст цього свята, так і про Іменинника...
Команда недільної школи вирішила показати дітям, з чого почалося Різдво, показати якою була та ніч, яка змінила весь світ. Щоб діти особисто відчули події тієї ночі і, врешті решт, зрозуміли Хто є найголовнішим героєм і у чому справжній зміст Різдва.
 
Різдво для малих і найменших
Автор: ІБЦ    Вівторок, 13 січня 2015 23:50    PDF Друкувати Електронна адреса
Rizdvyana_vistava_mali_zpod2Мороз і сонце... День чудесний. А дітлахам Ірпеня не спиться вже давно. Як же вони чекають на цю мить! Нарешті, цей час їхнього свята – дитячого Різдва, настав і для них! Територію ІБЦ поволі наповнюють хлопчики і дівчатка, тата, мами, дідусі й бабусі.
В Світлиці 8 січня продовжували святкувати Різдво найменші гості. Ось пролунало вітальне слово ведучого, гарно причепурені малята співають дитячу пісеньку про "овечок і корівок", розказують віршики.
 
Різдвяне свято від музичної студії "Левит"
Автор: ІБЦ    Неділя, 11 січня 2015 21:02    PDF Друкувати Електронна адреса
FullSizeRender28 грудня в  Ірпінській Біблійній Церкві відбувся концерт дитячої музичної студії "Левит". Зібралося чимало народу: діти, батьки, бабусі, дідусі, друзі та просто зацікавлені. Піднесений настрій вирував у повітрі і всі з нетерпінням чекали початку. Програму відкрив директор студії Олексій Матвійчик, він же був і ведучим вечора.
Хвилювання охопило не тільки дітей, а й дорослих. І останні, мабуть, хвилювалися навіть більше за перших. Піаністи та скрипалі по черзі демонстрували свої успіхи. Важко було повірити, що за такий короткий проміжок часу, діти змогли вивчити досить довгі музичні твори і виконати іх на достойному рівні. Було помітно, що вчителі вкладали у діток не тільки своє вміння, а й частинку своїх сердець. А дітки, у свою чергу, дякували гарними виступами.
 
"Ми щасливі, бо творимо музику" - перший звітний концерт музичної студії «Левит»
Автор: ІБЦ    Неділя, 01 червня 2014 01:53    PDF Друкувати Електронна адреса
studia_levit_1"Ти бачила коли-небудь щастя?" - запитаєте ви мене. Цілком впевнено скажу: "Так. Сьогодні бачила напевно". Його неможливо було не помітити в палаючих очах дітей, які виступали на звітному концерті музичної студії «Левит». Всім своїм єством вони немовби хотіли заявити: "Ми щасливі, бо творимо музику"! Щастя у милих посмішках батьків, що сповнені вдячності вчителям за кропітку працю. Це щастя, бо так щиро пишаються своїми дітьми.
 
Лагерь детского клуба Awana – «Египет»
Автор: Наталія Семко    Неділя, 09 червня 2013 14:11    PDF Друкувати Електронна адреса
Состоялся первый лагерь детского клуба Awana, который каждую субботу радует детей на территории ИБЦ. 40 участников возрастом от 7 до 14 лет с 3 по 8 июня в селе Хрещатик Черкасской области провели незабываемое время. Темы на малых группах, мини-проповеди, мультфильмы, игры, декорации и даже костюмы передавали основную тему – «Египет». Участники слушали историю об израильском народе, о его жизни в Египте, о фараоне, Моисее, 10 казнях и многом другом с целью узнать и понять, какой сильный Бог, и какие чудеса Он может делать.
Все участники были поделены на группы, и, чтобы полностью окунуться в атмосферу Египта, каждая команда придумывала себе название. Креатива и оригинальности у детей хоть отбавляй, и поэтому названия были самые разнообразные – «фараоны», «9-е колено», «верблюды», «царицы Клеопатры», «пирамидки», и «8 казней».
На протяжении двух дней дети ходили по станциям: слушали библейский урок, играли в игры, спорт, занимались поделками, стреляли из лука, катались на лодке и катамаране. Остальные дни были не менее интересными и увлекательными. Один из вечеров под названием «Рекорды» стал особенным. У участников была возможность показать свои способности в совершенно разных сферах – прыжки на скакалке, рисование, набивание мяча и другое. Самой ожидаемой частью программы стали «таланты», где ребята могли петь, танцевать и показывать свои «уникальные» умения (отжимание на пальцах, задержка дыхания). В одной из игр каждый ребенок мог почувствовать себя частью избранного народа. Весь лагерь был поделен на команды, в каждой из них был свой «Моисей», дети переходили из станции на станцию выполняя разные задания и как бы проживая то, что израильтяне, начиная от «выхода из Египта» и до самой «земли обетованной», где их ожидали угощения с медом и молоком.
t9Rnynv-n3U
ycUos0OlLr8
И конечно, ни один летний лагерь не проходит без так называемого водного дня. Водные эстафеты на намыленной пленке всегда вызывают кучу положительных эмоций. Кроме этого у детей была возможность покататься на аттракционе «банан» (что сначала вызывало кучу вопросов «а как можно кататься на банане?») и «таблетке», хоть почти все боялись и кричали от страха, все же не нашлось никого, кто остался бы недовольным.
wHXhdLvhxHM
UwUfQ0CKPHo
hPEJeaLCj1I
QP61r0PKMts
Лагерь прошел очень благословенно, включая погоду, здоровье и отношения. Верим, что Бог действовал на сердца детей через Свое Слово и всю программу лагеря, и в их мире поселилось больше любви к нашему Господу!
 


Сторінка 5 з 7
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація