Дитяче служіння
Різнобарвне літо починається!
Автор: Яся Сидорчук    Четвер, 02 червня 2016 22:14    PDF Друкувати Електронна адреса
IlnitskiyСонячна погода та дитячі усмішки - ось що робить день взаправду яскравим! Більше 500 чоловік - батьків та дітей відвідало сьогодні святкову програму до Дня захисту дітей. Квести, естафети та інші активності наповнили нашу територію позитивною метушнею і веселим галасом.
Вітальне слово сказав пастор Микола Романюк. "Роздумував від чого потрібно дітей захищати... Прикра думка відвідала - часто найбільше від нас, батьків. Саме ми слугуємо далеко не кращим прикладом у словах, правдивості і доброті, саме ми відмазуємося від дітей, віддаючи їх смартфону, телевізору чи планшету, саме ми задовільняємо свої потреби і залежності і економимо на якіснішому навчанні та дозвіллі дітей... Діти очікують від нас теплоти, відповіді, поради, розуміння, духовного орієнтиру і зразку, а отримують зайнятість, сердитість, а часом невиправдану грубість. А нам нема що дати, бо самі ходимо з пустотою, заклопотані безцільністю. Господи, потребуємо віри і Твоєї любові..." - ділився пастор Микола своїми роздумами.
До вітання приєднався також директор клубів Awana по Україні - Віктор Гурєєв.
 
«Дякую, мамо!» - свято дитячої творчості до Дня Матері
Автор: Таісія Лукіч    П'ятниця, 13 травня 2016 10:48    PDF Друкувати Електронна адреса
Dyakuu_mamo
Кожну другу неділю травня ми об’єднуємося в єдиній течії привітань наших чудових мам та бабусь з їхнім професійним святом. Хоча, напевно, так не можна казати, адже мама – це не професія, це покликання. Мами були, є і залишаються найголовнішими людьми на землі для своїх дітей. У будь-якому віці ми відчуваємо материнську підтримку, її турботу і любов. Бог дарує кожній мамі різні насінинки: радість, старанність, слухняність… І від її мудрості залежить, як посіяти так, щоб виросло покоління здорове духовно та фізично. Цієї маминої любові, мудрості та насіння вистачає порівну на кожну дитину.
 
Навчальний семінар для лідерів дитячих служінь
Автор: ІБЦ    Неділя, 24 квітня 2016 09:35    PDF Друкувати Електронна адреса
Seminar_dlya_dityachih_sluzhiteliv2Діти – це майбутнє нашої церкви і нашої держави! Найголовніша мета лідерів дитячих служінь – донести до дітей Божі цінності, які базуються на любові, терпінні, милосерді, справедливості, чесності, пошани до батьків і старших, працелюбстві, доброчесності тощо, які глибоко проявляються в житті людини.
Для успішного проведення Біблійного уроку, від якого залежить подальше майбутнє дітей, лідерам дитячих служінь необхідно постійно оволодівати різними/іншими методами ефективного викладання.
На базі нашої церкви, протягом двох днів лідери дитячих служінь мали прекрасну можливість навчитися багатьом методами викладання, наприклад, як «оживити» та цікаво розповісти Біблійну історію для дітей. Дізнавалися особливості вікових категорій дітей, характеристики дитячого служителя та багато інших цікавих  речей.
 
Семінар для дитячих служителів
Автор: ІБЦ    Вівторок, 29 березня 2016 22:06    PDF Друкувати Електронна адреса

Seminar_diti_Irpin2Запрошуємо дитячих служителів та усіх бажаючих на цікавий захоплюючий семінар! Обов'язкова попередня реєстрація за тел.: (093) 152 26 87 Даша

 

Seminar_diti_Irpin

 
Різдвяні пригоди та дивовижні відкриття
Автор: Таісія Лукіч    Неділя, 17 січня 2016 00:00    PDF Друкувати Електронна адреса
vistava_dlya_ditey_IBC_yangoli
Мало хто в курсі, але 9 січня 2016 року в Ірпінській Біблійній Церкві було сконструйовано Машину Часу. Свідками цієї важливої події стали більше шестисот малих і не дуже жителів Ірпеня, які прийшли побачити різдвяну виставу. Власне, їх було дві. Спостерігаючи за пригодами головних героїв, – Фінеса, Ферба, Белли та Кендіз, – які мандрували «Вперед у минуле», щоб побачити своїми очима народження Ісуса у цей світ, діти ознайомлювалися з багатьма біблійними історіями: від Адама та Єви й до Йони.
 


Сторінка 3 з 7
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація