Молодь
Гості у молоді і нехай весь світ зачекає (11.11.11)
Автор: Яся Сидорчук    П'ятниця, 02 грудня 2011 22:16    PDF Друкувати Електронна адреса

gostЛюдям, які звикли до містичного психозу і марновірства, дата 11 листопада 2011 р. з таким скупченням одиничок не могла пройти мимо свідомості. Тому не дивно, що в Інтернеті і ЗМІ почали з’являтися різні публікації з порадами нумерологів і планами на світові катаклізми. Користуючись ажіотажем, американська кіноіндустрія навіть випустила в масовий прокат однойменний  трилер „11.11.11 ”.

 

На радість, молодь ІБЦ такими речами не страждає, а „містика” на молодіжній зустрічі 11 листопада проходила за звичайним сценарієм: прославлення, програма, без угаву щебече молодь, бутерброди зникають зі швидкістю світла. Проте цей день все рівно виявився особливим.

 
"Школа Без стен" : возвращение
П'ятниця, 04 листопада 2011 23:51    PDF Друкувати Електронна адреса
shbs1 октября в офисе Ассоциации «Духовное Возрождение» прошло обучение для студентов Ирпенской Школы Без Стен. Новый учебный год начался с семинара Константина Тетерятникова на тему «Духовное формирование». 

В своем выступлении Константин говорил о том, каким должен быть духовно-зрелый христианин, как воспитывать в себе настоящий христианский характер и бороться духовным кризисом.
 
ICQ, или как оставаться с Богом «в Сети»
Вівторок, 16 серпня 2011 13:10    PDF Друкувати Електронна адреса

icq7 3С  30 июня по 7 июля 2011 года состоялась очередная поездка наших подростков в лагерь. Действия происходили в Карпатах, в поселке с запоминающимся названием «Дубина» :). Вокруг  сплошные горы, миллион деревьев и шестьдесят активных и шумных подростков, разместившихся на отличной базе отдыха «Карпаты».

 
Віч-на-віч і тет-а-тет — в гостях пастирський квінтет
Автор: Яся Сидорчук    П'ятниця, 29 квітня 2011 09:29    PDF Друкувати Електронна адреса

questПогода дощова, але на вулиці свіжий запах хвої і вишневого цвіту. У домі Марка, як завжди, галас і гомін. Усю дзвінку публіку Рома Бандура, лідер молодіжного прославлення, намагається спрямувати в одне русло, — для чого ми й пришли сюди, — вознести хвалу Господу. Варто відзначити, Ромі це майже вдається. Тож іще одна молодіжка, знайомі обличчя, та сама атмосфера спільності й простоти. За вікном 29 квітня 2011-го, ми знову будемо пізнавати Господа, але сьогодні нам у цьому допоможуть духовні «отці» нашої церкви — пасторська рада.

 
JC Talent Show: нові таланти Ірпеня
Автор: Яся Сидорчук    П'ятниця, 15 квітня 2011 11:02    PDF Друкувати Електронна адреса

talents_115 квітня в місті Ірпінь, відбувся 4-ий щорічний конкурс молодих виконавців JC Talent Show. Організатором виступила молодь Ірпінської Біблійної Церкви, в партнерстві з відділом культури та спорту Ірпінської міськради. На шоу було представлено 15 номерів. Рецензували виконання та виносили «вирок» професійні журі. Серед них -  вокалістка джаз-бенду «Oran’jazz» Наталія Мирза, керівник танцювальної студії «Jardin de la dance»  Віолетта Кременчук, начальник відділу спорту та депутат  Ірпінської міської ради Андрій Страховський, шоумен і ведучий  ZAZAZU.TV Денис Снітський.

 


Сторінка 15 з 16
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація