Молодь
«НА ЩО САМЕ ВАРТО віддавали своє життя, щоб не витрачати його МАРНО?» Київ, 16-17 жовтня
Автор: ІБЦ    Понеділок, 05 жовтня 2015 12:54    PDF Друкувати Електронна адреса
unnamedСьогодні багато хто з нас живе, за інерцією або з почуття провини почитуючи Біблію, за звичкою приходячи на збори і служачи з почуття відповідальності. А свою енергію і сили, пристрасть душі витрачають на заробляння грошей, подорожі, створення комфорту і безпеки для сім'ї або ж просто на мріяння. Нас атакують невідкладні справи, яким ми не хочемо сказати ні, нас вабить успіх, який прославляє нас самих же і дає нам уявне усвідомлення власної значущості.
Але Бог не таким бачить наше життя. Воно не полягає в досягненні благополуччя, комфорту, безпеки, кар'єрного росту, карколомного успіху або ж «нормальної» забезпеченості.
Всі ресурси, які ми маємо, не покликані бути сенсом життя, але - інструментом, за допомогою якого ми досягнемо головної мети - прославляння Христа в усіх сферах. Нам необхідно шукати мудрості для вмілого та максимально ефективного використання даних нам ресурсів.
Про те, як цьому навчиться ми поговоримо 16-17 жовтня на конференції «Не витрачай своє життя марно-2».
Реєстрація: http://c.almaz.in.ua/?page_id=1626
 
В Ирпене прошел однодневный лагерь для программистов BootDay
Автор: ІБЦ    Четвер, 27 серпня 2015 11:56    PDF Друкувати Електронна адреса

Церковь и программирование – может ли быть что-то общее? Может. Первого августа в здании Ирпенской Библейской Церкви более двадцати программистов со всей округи собрались вместе на однодневный лагерь BootDay.

bootday1

Для ирпенчан это было первое мероприятие в подобном формате. Организаторы наметили несколько целей для этого лагеря: во-первых ободрить новичков в освоении новых горизонтов, а для более «продвинутых» участников -  создать платформу для общения и обмена опытом.

 

 

После краткого приветственного слова начался первый семинар. Алексей Головин впечатлил всех, продемонстрировав parallax-эффект на чистом HTML и CSS. После кофе-брейка, спикер второго семинара, Роман Мельничук рассказал об основах языка PHP, а затем озадачил всех головоломкой на расчёт кредита. Победитель, который первым нашел решение задачи, получил сладкий приз. Третий семинар, как и ожидалось, стал для участников хорошей «подгрузкой».

 

 

bootday4

 

 

Спикер семинара Денис Горбань изложил основы ООП и сделал введение в Java, после чего написал небольшое мобильное приложение на Android. Кстати, лагерь изначально задумывался как бесплатный, потому что Христос учил: «даром получили - даром давайте», и спикеры христиане делились своим опытом не из-за корысти, но из-за любви к людям. Видео-трансляция каждого из семинаров вы можете найти здесь: https://www.youtube.com/user/irpinchurch/videos

 

 

bootday3

 

По завершении семинаров участникам было предложено записаться на бесплатные курсы по трем различным языкам программирования – HTML+CSS, PHP и Java. Курсы начнутся в сентябре 2015 года и продлятся не менее пяти недель каждый.

 

 

bootday2

 

Если вы желаете присоединиться к этим курсами или вам интересно следить за развитием сообщества программистов в г.Ирпень, присоединяйтесь в группы: https://www.facebook.com/irpencamp и https://vk.com/irpencamp

 

 

Ликбез:

* PHP, Java - языки программирования

* ООП - объектно-ориентированное программирование

 
Олімпійські ігри в Миронівці
Автор: ІБЦ    Неділя, 09 серпня 2015 09:51    PDF Друкувати Електронна адреса
Mironivka__missionerska_poizdka_IBC_malaМісіонерської поїздки - це, безперечно, найяскравіші моменти літа кожного, хто до них залучався. У цьому році наша церква завершила свій "місіонерській марафон" у місті Миронівка Київської області, що знаходиться за 120 км від Ірпеня.
Команда на чолі з Віталієм Колесником та Дарією Хижняк не злякалася нічого: ні наметів, ні дощу, ні комарів, ні навіть дітей:)
 
«Табір героїв» в Ужгороді
Автор: ІБЦ    Субота, 08 серпня 2015 12:43    PDF Друкувати Електронна адреса
Tabir_Uzhgorod_IgorВже втретє молодь Ірпінскьої Біблійної Церкви здійснила місіонерську подорож до Ужгорода. Команда в складі 10 молодих людей, під керівництвом Паши Рибальского та Тимофія Мальчевскього допомагала місцевій церкві «Жива надія» проводити табір під … назвою «Табір героїв» для школярі 9-11 класів. Цікава та насичена програма приваблювала все більше молоді. Частина молоді відвідувала табір ще в минулому році, а частина була вперше. Табір проходив з 9-ї години ранку до 17:30. І саме це було надзвичайним. Цілий день ми мали можливість ближче знайомитись з молоддю, яка була дуже відкритою, приділити увагу кожному, навіть вивчити імена всіх учасників, що є досить навіть важливим.
 
ТИЖДЕНЬ СПОРТУ в Понінках - час єдності та дружби
Автор: ІБЦ    Середа, 29 липня 2015 00:12    PDF Друкувати Електронна адреса
Poninka_missionerska_poizdka_ditiЛіто у повному розпалі, тому це найкращий час для спілкування, спорту та розваг. У селищі Понінка вже другий рік поспіль був проведений Тиждень спорту, організатором якого є молодіжний рух «Світло». До нього входять представники Дому Молитви, а також молодь з Ірпінської Біблійної Церкви. Завдяки наполегливим старанням людей, які входять до цього руху, протягом 6-10 липня діти змогли насолоджуватися цікавими конкурсами і змаганнями.
Кожного дня на дитячу ранкову програму приходило близько 100 дітей віком 5-12 років. Заходи розпочиналися із реєстрації на лотерею, потім дітлахи ділилися на групи і разом зі своїми лідерами йшли від станції до станції. Найпопулярнішими станціями були біблійна історія, футбол, музика, експерименти.
 


Сторінка 5 з 16
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація