Спорт
«Что мне снег, что мне зной» або як пройшов Тиждень Спорту
Автор: Поліна Шимпф    Вівторок, 28 червня 2011 18:13    PDF Друкувати Електронна адреса

spweek08 Коли певна подія відбувається не вперше, то від кожного наступного разу очікуєш набагато більшого. І якщо очікування не справджується, почуваєшся незадоволеним. Як приємно, що це аж ніяк не стосується Тижня Спорту!

Велика територія посеред соснового лісу. Молодь, спорт та безліч інших заходів для їхньої розради. Так побачить Тиждень Спорту та його антураж будь-яка людина, що завітає до нас. Але занурившись трохи глибше розумієш, проникаєшся і, зрештою, сам стаєш співучасником цього свята здоров’я та спорту.

 
Усі на старт, або Тиждень спорту в Ірпені
Автор: Поліна Шимпф    Понеділок, 20 червня 2011 17:30    PDF Друкувати Електронна адреса

spweek_3

Скільки часу людина витрачає на спорт протягом свого життя? Статистика не досліджувала це питання, проте достеменно відомо, що ірпінчани витрачають на спорт як мінімум тиждень на рік, коли на території Ірпінської Біблійної Церкви відбувається Тиждень спорту. Упродовж останніх десяти років цей захід став доброю традицією та однією з найочікуваніших подій для молоді Ірпеня.

 

 
Чемпіонат з волейболу серед малих груп
Автор: Дмитро Нечитайло    Неділя, 20 березня 2011 09:57    PDF Друкувати Електронна адреса

voleyball_0320 березня відбувся чемпіонат з волейболу серед молодіжних та підліткових малих груп. Чесно кажучи, люблю такі заходи з багатьох причин: це і відчуття єдності у групах, і гостра боротьба, що за своїми емоціями та прагненням перемоги не поступається відповідальним змаганням. Це вже четвертий такий чемпіонат, він виявився наймасовішишим. 

 
Стритбольный турнир «Молодь»
Автор: Дмитро Нечитайло    Четвер, 30 вересня 2010 12:01    PDF Друкувати Електронна адреса

2010_stritturnir_1В солнечный осенний день в Ирпень на турнир «Молодь» приехало 23 команды. География участников на этот раз расширилась — благодаря парням из Купянска, которые представили Харьковскую область. Также были спортсмены из Киева (семь команд) и Киевской области — из Василькова, Клавдиево, Ирпеня (семь команд) и Бучи (шесть команд). О баскетболе в Буче стоит сказать особо: несколько месяцев назад ребятам построили отличную баскетбольную площадку, и сегодня город переживает настоящий баскетбольный бум. Азы баскетбола постигают много 15-16-летних ребят — они и составили костяк бучанских команд.


Ирпенская Библейская Церковь никого в этот день не оставила без подарка. Каждый участник получил диск с записью об известных баскетболистах-христианах из НБА, а также другую литературу, которая поможет им больше узнать о Боге и о спортсменах, для которых вера в Бога является более важной, чем достижения в спорте.

2010_stritturnir_3Кроме турнира «три на три» программой были предусмотрены также игры «один на один» и конкурс бросков сверху. В последнем приняли участие три игрока; лучшим оказался Роман Бойко (команда «Warner Brothers»).

Большой интерес вызвал турнир «один на один». Подобные состязания проходят нечасто, и поэтому в желающих принять участие недостатка не было. Сильнейшим стал Алексей Соловьян (команда «Дым»).

В матче за третье место сошлись ирпенская команда «Грин Тим» и киевская команда «Аллё». Выиграли киевляне Иван Новиков, Егор Маслюченко, Григорий Турчин, Иван Гуменюк.

В финале сошлись две киевские команды «Стиль брата» (Нил Немировченко, Сергей Гаркавенко, Андрей Гнатенко) и «Energy» (Виталий Медвецкий, Константин Поцелюк, Сава Брынзак, Игорь Безмылов). Медленно и уверенно команда «Стиль брата» ушла в отрыв и довела матч до победы со счетом 21:12. Ровно год назад эта же команда праздновала успех на ирпенском турнире (тогда она выступала под названием «Старички»). Вообще ирпенская площадка для этой команды является удачной: два первых места и бронза в этом году на весеннем турнире Украинской стритбольной лиги.

2010_stritturnir_2Еще хотелось бы отметить уверенное судейство Игоря и Бориса Калугиных. Традиционно организатором выступила Ирпенская Библейская Церковь, на территории которой и прошел этот праздник стритбола. Также выражаем благодарность магазину «AND1» за предоставленные призы.

За последние два года это уже четвертый турнир, который проводится на территории ИБЦ. Уже можно смело сказать, что турниры по стритболу стали регулярными, они проводятся дважды в год: в последнюю субботу мая и последнюю субботу сентября. Как в этом, так и в будущем году на нашей площадке состоятся всеукраинские соревнования в рамках Украинской стритбольной лиги.

 
Сотні дітей, молодь та найкращі спортсмени України відвідали Тиждень спорту в Ірпені
Автор: Зоя Нікітюк    Четвер, 01 липня 2010 11:54    PDF Друкувати Електронна адреса

1З 21 по 25 червня на території Ірпінської Біблійної церкви проходив масштабний захід — Тиждень спорту. Вже одинадцятий рік він традиційно проводиться спільно з командою зі Сполучених Штатів Америки. Вранці приходили дітлахи від трьох років, увечері — молодь з Ірпеня, Бучі, Гостомеля, Ворзеля і навіть Києва. Не оминули увагою Тиждень спорту і найвідоміші спортсмени України.

 


Сторінка 5 з 7
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація