Жіноче служіння


Назустріч Різдву: «Божий дар»
Автор: ІБЦ    П'ятниця, 27 грудня 2013 00:41    PDF Друкувати Електронна адреса
rizdvo_svi4kiОсь вже 8 років жінки та дівчата ІБЦ разом зі своїми подругами зустрічаються на чудовому святковому вечорі „В очікуванні Різдва”. В цьому році жіноча зустріч, яка відбулося 21 грудня, була надзвичайно особливою. Свято відкривав гурт дівчат-музикантів, які своєю грою на музичних інструментах створили піднесений настрій для всіх гостей.
 
Вечеринка с привкусом тыквы
Автор: Оксана Матвіїва    Четвер, 24 жовтня 2013 00:00    PDF Друкувати Електронна адреса
zVlO46S_9dQПосле теплого лета наступает время холодных, пасмурных дней. Кажется, ежесекундно изменяется все вокруг. Осень разукрашивает все в свои желтые тона: золотистый, оранжевый, терракотовый… Из всех осенних овощей тыква больше всех напоминает нам о теплом ярком солнышке, которого нам так не хватает.
 
"Дозвольте увійти..."
Автор: Інна Зінченко    Понеділок, 14 жовтня 2013 23:36    PDF Друкувати Електронна адреса
IMG_9686У суботу 5 жовтня в домі Марка відбувся вечір для жінок «60+». Хоча це не моя вікова категорія (я була запрошена в якості музиканта), але тепла душевна атмосфера, надзвичайно милі посмішки всіх жінок, що прийшли, не залишили мене байдужою.
Тема зустрічі  «Дозвольте увійти» була вибрана не випадково. За теплою чашкою чаю та смачними пирогами сестри ділилися своїм шляхом пізнання Ісуса Христа, розповідали про сім’ї.
 
?Від гусениці до метелика, від земного до вічного...
Автор: ІБЦ    Неділя, 30 червня 2013 23:04    PDF Друкувати Електронна адреса
foto5Під таким девізом пройшла позачергова зустріч жіночого комітету ІБЦ 26 червня. Доброю нагодою став візит друзів із США, які щороку приїжджають до нас на Тиждень спорту. На наше спілкування завітали Деніс Грехтен, Коні Браун та Марі-Катріна Геррет – сестри, задіяні в жіночому служінні своєї церкви.
 
Зустріч з вдовами в Ірпінській Біблійній Церкві
Автор: ІБЦ    Четвер, 25 квітня 2013 00:07    PDF Друкувати Електронна адреса
dsc_1448Мене завжди захоплювали люди, які, пройшовши через надзвичайно важкі обставини в житті, змогли подолати біль, не втратили радість та оптимізм, але мають серце, готове віддавати і благословляти інших. Як на мене, це справжня духовна глибина. Мова йде про тих, чия доля ніколи ні у кого не викликала почуття заздрості, а навпаки – одне співчуття. Саме таким людям і була присвячена зустріч 21 квітня - вдовам нашої церкви.
 


Сторінка 6 з 9
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація