Жіноче служіння
Роль молитви у житті жінки
Автор: ІБЦ    Вівторок, 31 січня 2012 08:49    PDF Друкувати Електронна адреса
hands-folded-in-prayer-799927Чудового морозного ранку 28 січня жіноча частина Ірпінської Біблійної церкви, залишила свої хатні клопоти, і, не зважаючи на те, що на вулиці  –20° С, зібралася на чудове спілкування. Причина зустрічі – семінар про молитву, який проводила Надія Данилівна Комендант.
 
Жіночий вечір «Різдво очима жінок»
Автор: ІБЦ    П'ятниця, 30 грудня 2011 08:45    PDF Друкувати Електронна адреса
6Нарешті до нас завітала чарівна зимова пора, яку так довго чекали, аби знову відсвяткувати Різдво Христа Ісуса. Для багатьох це просто свято, для християн особливе свято, а для жінок міста Ірпеня це ще й прекрасна можливість відвідати жіночу зустріч, традицію святкування якої  Ірпінська Біблійна церква зберігає впродовж вже семи останніх років.
 
Жіноча команда ІБЦ відвідала дитячий будинок у смт. Ворзель
Неділя, 11 грудня 2011 09:16    PDF Друкувати Електронна адреса

d11 грудня жіноча команда Ірпінської Біблійної Церкви відвідала дитячий будинок у смт. Ворзель. Більшість з жінок – мами зі стажем, тому вони як ніхто розуміють цінність спілкування з дітками, яких виховують лише декілька нянь. Для того, щоб познайомитися і розвеселити малечу, було поставлено невеликий спектакль, де Мікі-Маус, Корівка і Клоун у веселій формі розказували про люблячого Отця, Який знаходиться на небі. Далі усі разом веселися, грали, спілкувалися з дітками та персоналом.

 
Единство женщин, единство молитвы
П'ятниця, 02 грудня 2011 22:14    PDF Друкувати Електронна адреса

WomenPrayВ 7 ноября, сестры Ирпенской Библейской Церкви имели удивительную возможность защитить карибских детей от насилия, сражаться за справедливость в Африке, утешать азиатских сестер в гонении и уступать за бездомных в Латинской Америке. Но они сражались не одни. Наши сестры присоединились к огромной всемирной молитвенной армии женщин, которая уже больше 60 лет принимает участие в молитвенной бою.

 
Кофе-хауз для девушек
Понеділок, 10 жовтня 2011 20:21    PDF Друкувати Електронна адреса
kofe_y_de132129Вот и состоялся первый и, думаю, не последний кофе-хауз для девушек и только. Это не секрет, что женщины в любом возрасте всегда не против пообщаться за чашечкой ароматного кофе или чая (тем более что ассортимент горячих напитков этим вечером не ограничился лишь этим). Как раз на это и было направлено проведение данной встречи – общение, общение и еще раз общение.
 


Сторінка 8 з 9
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація