ART-party
Автор: Яся Сидорчук    Субота, 05 червня 2010 18:25    PDF Друкувати Електронна адреса
art_paty Зустріч у молодіжному клубі, що відбулася 21 травня, здивувала присутніх особливим яскравим настроєм та дивовижною атмосферою. Це було ART-party! Що ж воно таке? ART-party — це конкурс творчості, фантазії і винахідництва, які можна проявити у фото, відео, малюнках, кулінарних шедеврах, дизайні та оформленні одягу, прикрас та аксесуарів ручної роботи.

Відвідати ART-party та взяти участь у конкурсі мав можливість кожен бажаючий, але всі роботи проходили попередній відбір. Розпочався вечір виступом «Best side», потім глядачам були представлені роботи в таких номінаціях: фото, демотиватори, handmade (у тому числі дизайн одягу), кулінарія, художня творчість. Професійне і народне журі визначало найкращих у кожній номінації окремо за певними критеріями. Серед членів професійного журі були відомі у своїх колах спеціалісти: повар знаменитого київського ресторану «Рішельє» Юрій Нікітюк, який оцінював кулінарів, художник Анатолій Кушмірчук, Олексій Панчук, що створив найпопулярніший український сайт демотиваторів (demotivators.org.ua). Члени народного журі змінювалися відповідно до номінації.

Усі роботи були висвітлені на слайдах, прикрашали інтер’єр Дому Марка чи спеціальні експозиції, тому присутні мали змогу зробити свій вибір. По-особливому оцінювалися кулінарні вироби: значення мали як смак страви, так і її оформлення. По закінченні свята було влаштовано смачне частування.

У перервах, поки журі обирало фаворитів, гості клубу мали можливість насолодитися виступом наших талантів — Анжели Бабенко, яка заворожувала мелодійною грою на фортепіано, і Насті Авдєєнко — «золотого голосу» молодіжного прославлення. Театральна команда показала сценку «З життя кінотеатру».

Церемонія нагородження доставила задоволення всім, а особливо, звичайно, переможцям, які отримали грошові призи. Тож немає жодних сумнівів: справжнє мистецтво в ринкових умовах не пропаде. Серед фоторобіт найкращим було визнано фото Оксани Ящук. У номінації handmade перемогли Віра Жданова та Світлана Зелена-Цукерка. Неперевершеним кулінаром стала Маша Дубінчак. Як і очікувалося, зацікавили демотиватори Анонімуса — героя численних іміджбордів (УЧАН, двач), невизнаного генія просторів Інтернету, таємничого автора великої маси мотивування і демотивування віртуального світу.

Завершився вечір незвичайною проповіддю Анатолія Кушнірчука, який презентував «Євангеліє в картинках». То було дуже ефектно і справило велике враження: історію показували через спеціальні картини, що в темноті освічувалися ультрафіолетовими променями. Звичайно, такі мультимедіа — лише інструмент для проповіді Слова Божого. Як зауважив Анатолій, у житті існує три речі, яких ми не зможемо уникнути: народження, смерть і зустріч з Богом, від якої залежить подальше існування у вічності. Кожна людина, увірувавши в Ісуса Христа, Сина Божого, продовжить свій шлях разом з люблячим Богом.

Яскраве ART-party залишило по собі море приємних вражень і гарного настрою. Щиро дякуємо організаторам, авторам робіт, членам журі.

По закінченні заходу дехто з відвідувачів поділився своїми враженнями.

Влада Цокало (абітурієнтка):

— Класно було. Ефектний початок від «Best side», насичена програма, цікаві роботи. Проте хотілося б побачити більше всякої всячини. Дуже вдячна, що в нашій церкві проводяться такі творчі конкурси. Можу лише побажати, щоб ще більше людей проявляли свій креатив.

Роман Бобошко (студент):

— Прошло все нормально. Понравился кулинарный конкурс для студента всегда актуально. Были, правда, небольшие заминки и паузы между номинациями, тогда как диджей  должен біть постоянно начеку. А в общем, хорошее времяпровождение.

Ольга Стадухіна (студентка):

Мне понравилось «Евангелие в картинках». Я считаю, что такое изложение очень запоминается, потому что у многих людей хорошо работает прежде всего зрительная память. Еще понравилось, что оно было доступно и актуально для молодежи: яркие краски светились в темноте и привлекали большое внимание.

Вячеслав Бутрік:

Я задоволений ART-party. Було приємно бачити нових людей, спілкуватися з невіруючими, які завітали до нас на конкурс.

 Автор: Тетяна Басок

 
Автор:
Яся Сидорчук
Яся Сидорчук
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація